Într-o seară de Martie, m-am întâlnit cu mătușa mea la o cafea. Nu ne mai văzusem de ceva vreme. Aceasta locuiește într-un alt oraș, iar acum era în trecere prin București pentru a-și rezolva niște treburi. Cu ocazia asta, s-a gândit să ne vedem câteva minute, să mai stăm de vorbă.

Ambele ne-am bucurat că suntem bine și sănătoase. Am început să povestesc prin ce întâmplări am mai trecut și ce am mai făcut. M-a asculta cu mare interes și mi-a dat niște sfaturi utile. Apoi mi-a mărturisit că se simte fericită pentru că s-a reîntors în țară.

Ea a fost plecată în Anglia, timp de 13 ani ca să muncească. A avut noroc să găsească un job bun de care era mulțumită de salariu. În tot acei ani, a strâns suficienți bani pentru a reveni în România să-și deschidă propria afacere.

Pentru mine, e  una dintre acele persoane pe care le-am admirat pentru ambiția de a-și îndeplini visele. Cu toate că nu i-a fost ușor să stea, atât de departe de fata ei, adică de verișoara mea. Chiar dacă pe atunci, avea 18 ani, tot simțea nevoia ca mama ei să fie lângă ea.

La un moment dat, pe când savuram cafeaua, mătușa mi-a destăinuit un secret, acela că i-a cumpărat fiicei ei o mașină electrică. Se apropia ziua de naștere al acesteia și știa că-și dorea foarte mult așa ceva. În urmă cu  puțin timp, luase examenul pentru carnetul de conducere cu brio.

mașini electrice

 Verișoara, își dorea un vehicul electric pentru a scăpa  de grija benzinei sau motorinei. De asemenea, pentru că este electrică, întreținerea ei e foarte ieftină, ne mai fiind necesar să i se schimbe uleiul, filtrele, antigel, bujii și multe altele. Pe deasupra scutește mediul înconjurător de poluarea substanțelor toxice, pe care le degajă un autovehicul.

O mașină electrică neavând motor pe benzină, nu mai se aude acel zgomot deranjant, astfel îți face călătoriile silențioase și plăcute.  Iar verișoara adoră să se plimbe, ar fi numai pe drumuri, peste drumuri.

Am întrebat-o pe mătușa mea, dacă  știe că acum e nevoie de stații de încărcare pentru mașini electrice. Evident, mi-a răspuns că nu are habar de asemenea chestii și m-a rugat să-i dau detalii, pentru ca fata ei să primească cadoul complet.

De unde cumpărăm stațiile de încărcare?

Am început să-i spun de existența firmei eOrion care pune la dispoziția clienților, corpuri de iluminat și aparataje electrice de o foarte bună calitate. Prin urmare, m-am apropiat de ea și am accesat de pe tabletă site-ul https://www.eorion.ro/statii-incarcare-electrice . Unde am intrat direct în categoria cu stații de încărcare pentru mașini electrice.

În lista aceea, i-am arătat ca de exemplu această stație cu numele Janon și  a cărei brand este Gewiss

stații de încărcare pentru mașini electrice

Ea dispune de funcțiile I-CON Wallbox, Autostart, conector T2 antivandal cu obturator. Așa dar, avem parte de un sistem optim de încărcare cu o alimentare de 220-230V (priză încărcare EN 62196 – tip 2). Se ridică la un nivel  de putere maximă de încărcare de 4.6 kW. E o stație perfectă pentru că se poate folosii, atât în garaj, cât și în exterior. Deoarece are dimensiuni reduse și un design elegant și compact, se încadrează de minune pentru uz casnic, dar și privat.

După care i-am mai prezentat o stație Janon pe care ne oferă același brand Gewiss. Aceasta într-adevăr costă ceva mai mult, însă e și mai performantă

O face mai scumpă funcțiile pe care le are în plus  I-CON PREMIUM Wallbox, Autostart DLM + Bluetooth, conector T2 cu cablu. Datorită funcției de Bluetooth, ne dă posibilitatea să o conectăm și să o pornim sau oprii prin intermediul unui gadget. Aceasta asigură o încărcare rapidă și sigură a oricărei mașini electrice, în conformitate cu standardele internaționale.

Mătușii, i s-a părut ideală ultima stație de încărcare pe care i-am arătat-o și drept urmare, a cumpărat-o pe loc. Apoi mi-a mulțumit și m-a avertizat să nu lipsesc de la ziua fiicei ei, pentru că se va supăra rău.

Desigur, m-am dus la ziua verișoarei mele pentru că-mi doream să văd ce față va face când va primi surpriza. Înainte de asta, am legat-o la ochi și am condus-o afară. Când i-am dezlegat ochii și a văzut mașina visurilor ei, a rămas blocată câteva secunde de uimire. Nu vă pot spune prin cuvinte cât de mult s-a bucurat.

Din evenimentul acesta, am realizat ce poate să facă o mamă pentru fericirea copilului ei.

Aveți de gând să vă cumpărați un asemenea vehicul? La eOrion, găsiți cele mai performante stații de încărcare pentru mașini electrice.

Îndepliniți-vă dorințele și bucurați-vă persoanele dragi!

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!
%d