Studiile recent efectuate au aratat ca 2 din 5 romani nu apeleaza la specialisti, atunci cand au nevoie de reparatii. Fie ca este vorba despre defectiuni casnice, precum sigurante arse sau probleme cu gazele, sau dificultati aparute in cazul automobilului personal, oamenii evita firmele profesioniste si incearca sa repare, pe cont propriu, situatia.

Consecintele acestor fapte pot fi tragice, intrucat majoritatea defectiunilor necesita consultanta unui specialist. In caz contrar, o reparatie de tip improvizatie poate cauza mai multe probleme si chiar poate pune in pericol sanatatea sau viata celorlalti.

Vezi mai jos care sunt serviciile pentru care ai nevoie de ajutor SPECIALIZAT!

 

  • Defectiunile automobilului

STUDIU: 2 din 5 romani NU apeleaza la ajutor de specialitate in caz de nevoie!Romanii respondenti la studiu au recunoscut ca, de cele mai multe ori, daca au o defectiune la masina, prefera sa se ocupe singuri de problema respectiva. Fie ca au sau nu cunostintele necesare, ei incearca sa repare situatia pe cont propriu. Ceea ce nu realizeaza, in schimb, este faptul ca o reparatie incorecta poate duce la probleme grave, ce pot pune in primejdie viata pasagerilor si a soferului. Asadar, daca si tu te confrunti cu astfel de defectiuni, apeleaza la un service auto si cumpara piese doar din locuri autorizate. De exemplu, la Revizieshop gasesti componente auto pentru franare si nu numai. Asigura-te ca achizitonezi produsele potrivite si ca autoturismul tau este gestionat de catre profesionisti!

 

  • Instalatiile si reparatiile casniceSTUDIU: 2 din 5 romani NU apeleaza la ajutor de specialitate in caz de nevoie !

Chiar daca, uneori, sa repari singur problemele aparute in casa sau in gradina pare o solutie mai accesibila, din punct de vedere financiar, se poate dovedi contrariul. Daca lucrarile nu sunt facute perfect, te poti confrunta cu probleme ulterioare, acestea ducand la cheltuieli si complicatii suplimentare. Asadar, consulta oferta Filgarden, daca ai nevoie de servicii de specialitate, pentru amenajarea sau modernizarea curtii. In mod similar, daca apar defectiuni in casa, cheama un instalator sau un electrician, in functie de caz, pentru a te asigura ca tu si membrii familiei tale va aflati in siguranta!

 

  • Problemele de natura medicala

Majoritatea romanilor ce au participat la studiu afirma ca, in cazul in care observa schimbari la nivelul corpului, prefera sa caute simptomele pe Internet si sa le trateze dupa propria intuitie, decat sa mearga la controlul medical. Rezultatele sunt ingrijoratoare, pentru ca un simplu consult de specialitate te poate scapa din situatii extrem de grave. Desi declara ca sunt constienti de acest lucru, romanii prefera sa apeleze la medicamente eliberate fara prescriptie medicala, cumparate de la farmacie, fara a consulta un medic, in prealabil.

 

Acestea fiind spuse, rezultatele studiului reprezinta un motiv serios de ingrijorare. Motivele principale invocate de romanii care prefera sa nu apeleze la servicii de specialitate sunt comoditatea, aspectele financiare si lipsa timpului.

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!