Fiecare dintre noi se gandeste ca inceputul unui nou an ii va aduce ceva mai bun si ca va face o gramada de lucruri. De cate ori nu ti-ai propus ca in viitorul an sa faci ceva inedit, sa mergi intr-o anumita tara, sa iti cumperi o casa noua sau, pur si simplu, sa inveti ceva? Sunt teluri a caror indeplinire nu tine decat de vointa si perseverenta noastra. De exemplu, un lucru bun, nu nu mai pentru starea ta de spirit, ci si pentru cariera ta, poate fi invatarea unei noi limbi straine. De data asta alege altceva, cum ar limba germana.

Poti sa faci cursuri germana pentru adulti la ILSC. Acest centru de limbi straine organizeaza astfel de cursuri pentru adulti, indiferent de nivelul la care sunt. Sunt cursuri speciale pentru incepatori, cursuri pentru cei care au un nivel mediu si pentru avansati. Poti invata limba germana pentru a te descurca in anumite situatii sau pentru a o folosi in afacerea ta. Domeniile de specialitate pe care trainerii de la ILSC le predau sunt: germana juridica, germana pentru Resurse Umane, germana pentru afaceri etc. Nu amana invatarea unei limbi straine din diverse motive, gen ca nu ai timp. La ILSC gasesti intelegerea necesara si ti se pun la dispozitie cursuri seara sau in weekend. In plus, daca vrei mai mult decat a invata germana, poti participa la cluburile speciale de la ILSC unde se face foarte multa conversatie. Nu poti sa stii cand te poate ajuta limba germana.

Germania este o super putere economica si, de aceea, marile companii internationale isi au sediul central in aceasta tara. Sunt extrem de dezvoltati in domeniul economic, tehnologic, IT, famaceutic si cultural. Asa ca, indiferent de domeniul in care activezi, oricand poti deschide o noua usa daca cunosti limba germana. Poti lucra, in Romania, pentru firme de renume sau poti sa ai sansa de a pleca peste hotare si de a-ti gasi un job bine platit. Nemtii sunt oameni foarte seriosi si care pretuiesc eforturile unui strain de a le invata si de a le vorbi limba. In plus, persoanele care vorbesc mai multe limbi straine au sanse de angajare mult mai mari, oriunde in lume. Cu aceasta limba exista oportunitati si in alte tari din Uniunea Europeana precum: Austria, Elvetia, Belgia etc.

Nu trebuie sa te sperie faptul ca nu mai esti copil. Vei putea invata oricand, la orice varsta, o limba straina. Desigur, este importanta si metoda folosita, insa, profesorii de la ILSC sunt specializati in lucrul cu diferite persoane, pe grupe de varsta, asa ca vor sti exact cum sa procedeze pentru ca tu sa inveti repede si bine. Locatia este una moderna, dotata cu materiale didactice de ultima generatie si adaptate educatiei la nivel european.

Asadar, anul care vine, fa-ti acest cadou care s-ar putea sa insemne mai mult decat crezi pentru viitorul tau. Ai copii? Adu-i si pe ei la ILSC, deoarece aici exista inclusiv cursuri de limbi straine (germana sau orice altceva) pentru prichindei. Contacteaza ILSC atinge-ti scopul!

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!