TOP 4 motive pentru care ai nevoie de o ASIGURARE medicala pentru CALATORII in strainatateDaca urmeaza sa pleci in strainatate, este esential sa te asiguri ca oriunde ai merge, esti acoperit in cazul in care ti se intampla un eveniment neprevazut care iti poate afecta calatoria. Dar stii cate se pot intampla pe parcursul unei calatorii sau chiar inainte de a pleca? De aceea ai nevoie de o asigurare complexa, asa cum este GoTRAVEL de la Gothaer. Indiferent unde vei merge, in Europa, SUA, Canada sau Turcia, aceasta asigurare iti poate face viata mai usoara din mai multe motive.

 

Iata de ce sa alegi o asigurare GoTRAVEL de la Gothaer:

  1. Agentia de turism de la care ti-ai achizitionat pachetul turistic poate intra in faliment

Agentia de turism de la care ti-ai achizitionat pachetul turistic pentru concediul pe care l-ai asteptat atat de mult poate intra in faliment sau insolventa, inainte sa te poti bucura de vacanta alaturi de familia ta. In acest caz, daca ti-ai achizitionat clauza InsoTRAVEL de la Gothaer in termen de 5 zile de la data cumpararii pachetului turistic, vei fi despagubit pentru pierderile financiare suferite in cazul in care agentia de turism nu presteaza (in totalitate sau partial) serviciile turistice achizitionate de tine. Asadar, afla toate detaliile pe Gothaer.ro despre InsoTRAVEL pe Gothaer.ro si cumpara-ti online aceasta asigurare.

  1. Nu mai poti pleca in calatorie, din motive care tin de tine

Daca te vei afla in imposibilitatea de a mai calatori, dupa ce ai achitat biletele, integral sau partial,  clauza ExtraTRAVEL (sau asa cum este ea cunoscuta pe piata drept asigurarea STORNO) iti vine in ajutor. Sunt nenumarate motive pentru care poti fi nevoit sa iti anulezi plecarea in calatorie: distrugerea locuintei in urma unui incendiu, furtul bunurilor din locuinta, nasterea prematura a unui copil, producerea unui accident in care este implicat autoturismul cu care ar urma sa pleci in concediu, concedierea ta, pierderea sau furtul actelor tale de identitate, decesul unei rude de gradul I, iar lista poate continua.

Prin urmare, doar clauza ExtraTRAVEL de la Gothaer te poate proteja in astfel de situatii si te va ajuta sa recuperezi eventualele sume platite in avans pentru calatoria ta.

  1. Iti poti pierde bagajele

Asigurare GoTRAVEL reprezinta un adevarat sprijin, daca se intampla sa iti pierzi bagajele. Stim cu totii cat de neplacut poate fi acest lucru si cum o astfel de intamplare iti poate strica in totalitate calatoria in strainatate, ba chiar afecta bugetul personal. De asemenea, acest lucru este valabil si daca acestea ajung in posesia ta cu o intarziere ce depaseste 6 ore, din cauza companiei aeriene care le transporta.

  1. Te ranesti in timp ce practici sporturile favorite

Mai mult, daca practici sporturi de agrement pe durata calatoriei tale, esti protejat in cazul in care te ranesti in urma unor activitati cu un grad de risc mediu, cum ar fi echitatie, roller skating, sanius, schi nautic, scufundari, snorkelling, snowboard, schii, tenis sau volei.

Nu lasa evenimentele neplacute sa iti strice calatoriile! Asigura-te online cu GoTRAVEL de la Gothaer!

S-ar putea să-ți placă și

1 comentariu

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!
%d blogeri au apreciat: