colete Germania

În acest articol doresc să vă vorbesc despre una dintre cele mai de încredere companii de transport România-Germania și retur. Aceasta se numește reNNen.ro și activează de peste 10 ani.

De reNNen, am aflat în urmă cu trei săptămâni, când am avut nevoie să-i trimit un colet verișoarei mele Dana care este plecată în Germania. Ea este stabilită acolo de aproape 17 ani, iar din cauza drumului costisitor, nu ne-am mai întâlnit de câțiva ani.

Cu Dana dintotdeauna m-am înțeles cel mai bine, eram ca două surori. Am suferit  mult atunci când mi-a dat vestea că va pleca în străinătate.  S-a îndrăgostit de un german și a dorit să întemeieze o familie.  M-a întristat ideea, dar  pe de-o parte m-am bucurat pentru ea, fiindcă știam că acolo unde va pleca are oportunitatea de a-și îndeplinii dorința de a avea familie și să fie fericită.

Prin urmare verișoara  mea și-a realizat visul, s-a căsătorit cu iubitul ei german și are doi copii. Este foarte fericită.

După cum spuneam la începutul articolului,  acum trei săptămâni am căutat o firmă de trimis colete în Germania, pentru că se apropia ziua ei de naștere și voiam să-i fac surpriză.

Până atunci i-am trimis pachete prin poștă, dar făceau prea mult timp pe drum și mereu ajungeau după eveniment. Așa că anul ăsta mi-am dorit să fiu mai promptă cu cadourile. Din fericire am și reușit prin intermediul unei amice.

Amica mea mi-a recomandat să contactez cu încredere această firmă de colete Germania. Așadar, i-am urmat sfatul, am accesat acel formular de pe site și am făcut rapid rezervare online. Să fiu sinceră, nu mă așteptam să mă sune imediat echipa de la reNNer.ro și să mă anunțe că în câteva minute vor fi la ușa mea să preia coletul.

Când au venit să preia coletul de la adresa mea, am aflat că pentru distanță nu e nevoie să plătesc absolut nimic. Am plătit doar pentru dimensiuni și greutatea pachetului, ceea ce a însemnat pentru mine un preț mult mai avantajos decât m-aș fi așteptat.  Mi s-a părut foarte tare !

În mai puțin de 3 zile, Dana m-a sunat să-mi mulțumească pentru cadoul pe care i l-am trimis. Nu-mi venea să cred că ajunsese atât de repede și exact de ziua acesteia, așa cum mi-am propus.

Verișoara mea mi-a spus că pachetul era intact, deci a ajuns în plină siguranță la destinație.

Cu alte cuvinte reNNen, mi-a dovedit  că este o echipă pentru care contează mulțumirea clienților. Au șoferi cu experiență, pentru care în prim plan este respectul și dorința de a îndeplini condiții foarte bune de transport.

Mă bucur că amica mea mi-a sugerat această companie profesionistă de transport colete Germania Romania și retur. În mod sigur  pe viitor voi mai apela la serviciile lor

Și Dana mi-a mărturisit că se bucură de faptul că am descoperit această firmă. Cu ocazia asta i-am dat  și ei posibilitatea de a trimite colete rudelor și prietenilor din România, de care îi este foarte dor. M-a asigurat că va devenii clientă fidelă companiei reNNen.

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!