Una dintre cele mai mari industrii si cu o veche istorie este cea a bauturilor, de toate tipurile, de la bauturile alcoolice pana la sucuri. Si ca in orice situatie, s-a pus la un momentdat problema transportului acestora eficient si in siguranta, multe bauturi fiind imbuteliate in sticle de sticla, plasticul fiind cu multi ani in urma putin cunoscut iar ideea de a realiza din acesta recipiente un exista.

Solutia la problema depozitarii si transportului a fost rezolvata o data cu inventarea lazii sau cunoscuta mai bine in acest sens ca naveta. La inceput, aceste navete erau realizate din lemn, fiind utilizate atat pentru bauturi cat si pentru alte lucruri, precum alimente. In aceste navete sticlele erau asezate una langa alta insa nu exista nimic care sa le separe iar riscul de a se sparge cand se loveau una de alta era foarte mare. Astfel, aparut o alta problema, accea de a reduce riscul ca sticlele sa se sparga, fiind realizate astfel navete cu spatii speciale pentru fiecare sticla in parte, asemeni navetelor pe care le utilizam in ziua de azi. Astfe, problemele transportului sticlelor in siguranta a fost rezolvat si o data cu aparitia plasticului si cu descoperirea aplicatiilor sale, navetele de plastic au aparut, fiind mai eficiente, mai rezistente si mai ieftine.

Un aspect important dus de catre navetele de plastic este acela al depozitarii mai eficiente, navetele putand fi suprapuse una peste alta fara a exista riscul ca acestea sa alunece sau sa apese pe sticle, fiind realizate astfel incat aceste lucruri sa nu se intample. Asa ca, inca de la aparitia navetei de plastic, aspectul acesteia a fost pastrat pana in prezent, fiind considerat potrivit. Desigur ca modificari au mai fost facute, ca de exemplu calitatea plasticului utilizat, fiind realizate navete mai rezistente, mai usoare si cu un cost de productie mai mic.

Navetele sunt cel mai utilizate pentru a depozita si transporta sticle de bere, o lada bere putand fi realizata in diverse modele, cei de la Schoeller Allibert oferindu-le clientilor lor numeroase posibilitati de personalizare a acestora in functie de preferinte si de necesitati. Orice produs realizat aici va indeplini toate standardele de calitate si de eficienta cerute de catre client, fiecare nou tip de produs fiind testat temeinic pentru a asigura aceasta calitate.

Posibilitatile de personalizare a navetelor de bere sunt foarte multe, de la designul navetei pana la culoare, imprimarile de pe aceasta, tipul de plastic utilizat. De cele mai multe ori se incearca adaptarea navetelor standard la ceritele clientului, fara a mai fi nevoie de alte proceduri de baza, precum realizarea de noi modele digitale sau matrite pentru turnare. Cei de aici stiu ca este important ca un produs sa reprezinte brandul pentru care este destinat, fiind un element de baza in ceea ce priveste dorinta clientului de a alege produsele de la acel brand.

Modelul unei navete este ales si in functie de ce se vrea printat pe aceasta. Daca este vorba despre un simplu text, naveta poate fi facuta astfel incat produsul sa fie mai vizibil dar daca este vorba despre ceva mai mult, o imagine sau un logo, va fi nevoie de mai mult spatiu plin. Este intr-adevar o sarcina nu atat de usoara de a satisface in tocmai cerintele fiecarui client insa cei de la Schoeller Allibert vor reusi intotdeauna.

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!
%d blogeri au apreciat: