Tranzacție de argint
Vorbele pline de înțelepciune ale oamenilor spun că: “Nici atunci când la poarta fiecăruia va curge o fântână de argint, oamenii nu vor înceta să aibă nevoie unii de alții. Pornind de la această pilulă de înțelepciune ar trebui să acordăm atenție anunțurilor serioase de tipul: cumpar argint.

În toate timpurile oamenii care au avut argint au avut nevoie de cei care au cumpărat argint. Argintul este făcut să circule, iar când este valorificat el aduce maximum de profit deținătorului.

Nu se poate să stăm pe o mină de argint și să ne confruntăm cu lipsuri de orice fel! Argintul adunat cu perseverenta poate fi transformat în aur, conform zicalei: “Adună argint la tinerețe ca să ai aur la bătrânețe!”

Casele de amanet cumpără acum argintul sub orice formă: antichități, bijuterii stricate, fragmente din metalul prețios. Posibilitatea schimbării argintăriei pe lucruri de stricta necesitate ar trebui să se lase condusă de un alt proverb: “Orezul și vaca sunt mai scumpe decât argintul.”

Argintul neutilizat poate fi transformat în obiecte de stricta necesitate parcurgând trei etape:
-completarea informațiilor
-trimiterea cererii
-primirea răspunsului.

Intre completarea cererii și primirea răspunsului nu durează mai mult de 24 de ore. Monedele de argint vechi vă vor aduce un venit maxim fiindcă în epoca actuală cotația argintului este cea mai bună, iar patina timpului își pune amprenta asupra valorii lucrurilor.

În cazul bijuteriilor deteriorate din argint, prețul va fi stabilit în mod corect de greutatea lor și de puritatea materialului. Dacă în trecut mesele festive nu se organizau fără tacâmuri și vesela din argint, acum obiceiul ar fi considerat o formă de manifestare a snobismului.

Se spune că existau familii foarte bogate care decăzuseră și deși nu aveau ce mânca, nu renunțau sub nicio formă la tacâmurile și vesela din argint, cu toate că de multe ori nu aveau ce servi la mesele zilnice, simbolurile străluciri de odinioară erau etalate cu mândrie!

Andreea
Urmărește-mă

S-ar putea să-ți placă și

1 comentariu

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!
%d blogeri au apreciat: