TreeFantasy mese de calitate

Mese – Treefantasy.com

Azi dimineață în timp ce beam cafeaua și citeam știrile pe internet, aud telefonul sunând. Era o vecină de bloc cu care am copilărit, dar din cauza serviciilor și vieții cotidiene ce ne ține într-o alergătură continuu, nu mai vorbisem de ceva vreme. Când am văzut ca ea mă apelează m-am bucurat foarte mult, ceea ce i-am și mărturisit imediat ce am răspuns.

După ce ne-am povestit uneia alteia lucrurile pe care le-am făcut de când nu am mai conversat, aceasta își făcea griji că masa din bucătărie fiind foarte veche s-a deteriorat iremediabil și ar vrea să cumpere una nouă, numai că timpul ei liber nu îi permite să umble prin magazine.

Cum nu aveam nimic important de făcut în acel moment, m-am oferit să o ajut. Prin urmare vecinei mele i-am spus că niște rude tocmai și-au cumpărat de la TreeFantasy mese de calitate și elegante la un preț avantajos. Am intrat pe site-ul firmei respective și i-am arătat aceste două mese superbe:

mese jungle

Această este o masă impunătoare din stejar , fibră acestuia oferind o naturalețe aparte iar picioarele îi redau caracteristică de masă rustică. Poate fi montată într-un living cu caracter rustic sau într-un mediu modern, contrastul va scoate în evidență cele 2 stiluri. Fiind creată din lemn masiv : stejar. Blatul este de 3×3 cm optic grosime iar picioarele mesei sunt din lemn de brad.

mese masa4

De asemenea i-am arătat și această masă cu picioare spitate care aduce un confort sporit încăperii, creează în același timp o atmosfera plăcută. De altfel și aceasta fiind din lemn masiv : Blatul din stejar, picioarele din brad. Blatul este de 3,6 cm optic grosime iar picioarele mesei sunt din lemn masiv de brad de culoare albă.

Apoi am început să-i explicat vecine că aceste rude au ales firma Tree Fantasy pentru că este mai mult decât un furnizor de mobilier.

Prin funcționalitate, un design atractiv, calitate și preturi accesibile, aceștia oferă soluții optime de amenajare pentru cele mai importante zone ale casei. Fie că clienții sunt adepții stilului minimalist sau modern, Tree Fantasy oferă o gamă de produse care corespund nevoilor de zi cu zi, lăsând deoparte tot ce nu este necesar.

Valorile în care ei cred sunt calitatea, reflectată prin produsele pe care le comercializează, eficiența, oferită de echipa de vânzări și operativitatea furnizorii pentru care au optat, și sustenabilitatea, prin grija constantă pe care o au fată de oameni și de mediul înconjurător.

Vecina mea mi-a mărturisit că îi sunt pe plac ambele mese și va contacta firma aceasta. Mi-a mulțumit mult că am scăpat-o de o grijă. Sunt fericită că i-am fost de ajutor.

Așadar piesele de mobilier pentru casă nu sunt achiziții zilnice. Din acest motiv, alegerea produselor adecvate poate fi o acțiune destul de grea, care vă poate consuma mult timp şi multă energie. Echipa Tree Fantasy muncește pentru a avea un impact puternic, cât mai pozitiv, în viețile clienților lor. Sunt o companie inovatoare ce dorește să exploateze potențialul extraordinar al tehnologiei pentru a creea experiențe pozitive.

Pentru cei care sunteți în căutarea de mese, bănci și scaune din lemn vă las mai jos detaliile de contact firmei Tree Fantasy:

SATU MARE, CORNELIU COPOSU NR. 2/33, 44005 – Satu Mare (Romania)

Telefon: 0317800870

Salvează

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!