Tu știi să iți speli corect părul?

La prima vedere întrebarea din titlul acestui articol este banala și lipsita de orice logică, nu-i așa? Cu toate acestea realitatea tine să ne demonstreze contrariul ca de fiecare data de altfel. Chiar dacă spălarea părul este una din cele mai banale activități pe care o întreprindem, studiile de specialitate au demonstrat faptul că unii dintre noi comit greșeli în timpul spălării părului. Deși aceste greșeli nu sunt foarte grave, cel puțin la prima vedere, ele joacă un rol foarte important în deteriorarea părului care este primul pas în căderea podoabei capilare. Cu toate că în momentul de fata pe piață de specialitate se regăsesc numeroase tipuri de tratament împotriva căderii părului, trebuie să evitam pe cât posibil apariția acestei probleme. Pentru că ziceam că în timpul spălării comitem greșeli care stau la baza căderii părului haideți să aflăm împreuna care sunt acestea astfel încât pe viitor să le putem evita.

Una din cele mai frecvente greșeli efectuate în timpul spălării părului este utilizarea pentru o perioada lunga a aceleiași mărci de șampon. Chiar dacă respectiva marcă iți oferă rezultatele așteptate, utilizarea unei singur tip de șampon o perioadă lungă de timp este o greșeală. De ce? Pentru că în momentul în care utilizezi același șampon o perioadă foarte lunga de timp la rădăcina firelor de păr se acumulează ingredientele nocive din cadrul respectivului șampon. Soluția acestei probleme consta în înlocuirea la o anumita perioada de timp a șamponului obișnuit cu un șampon energizant pe care îl poți achiziționa de la Profihairshop.

Din moment ce facem baie cu apa fierbinte este absolut normal ca și părul să fie spălat cu apa fierbinte, nu-i așa? În cazul în care ai răspuns afirmativ, ( presupun), să știi că răspunsul nu este corect. Spălarea părului cu apa fierbinte reprezintă o alta greșeală pe care o comitem neintenționat în timpul spălării părului. Pe lângă faptul că părul își pierde din strălucire acesta se și deshidratează în momentul în care este spălat cu apa fierbinte. În cazul în care deși știi că este dăunător pentru părul tău să îl speli cu apa fierbinte dar totuși continui să faci acest lucru iți recomand utilizarea unei măști hidratante pentru păr.

Spălarea zilnică a părului este ultima greșeala pe care o prezint în cadrul acestui articol. La fel ca oricare alt lucru pe care îl speli zilnic și părul nostru se deteriorează în cazul în care este supus la acest tratament.

 

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!