impresarul Innei

Cine nu isi doreste sa participe la un concert reusit, mai ales cand Inna este cap de afis? Un spectacol este un prilej de incantare si de socializare. Miile de spectatori bat ritmic din palme si aplauda evolutia artistului care le-a cucerit inimile. In jurul muzicii lui este reunita intreaga masa de oameni a carui inima bate la unison.
Inna, artista deosebit de valoroasa, cucereste inimile tuturor si electrizeaza spactatorii la spectacolele la care este chemata sa cante.
Nici nu se poate altfel cu vocea sa dulce de soprana si cu repertoriul valoros si variat. Ea interpreteaza numai cantece frumoase in limba romana si in engleza. Slagarele ei au rasunat multe veri la rand la stranduri si plaje, in cluburi si in discoteci, tocmai de aceea Inna este greu de uitat.
In afara de parcuri si locuri de petrecere a timpului liber, posturi renumite de radio si televiziune ii difuzau cantecele pe care le fredonau dupa aceea spectatorii. Momentele de glorie ale artistei continua.

Si in prezent este solicitata sa cante pe scenele tarilor straine pe care le-a cucerit cu vocea ei, dar si cu dansul si prezenta ei de zana.
Trebuie sa stiti ca Inna noastra a cantat pentru japonezi, turci si rusi si i-a vrajit pe toti, dar cel mai mult adora sa cante pentru romanii ei, de aceea ea poate fi solicitata foarte usor prin intermediul impresarului ei.
Popularitatea artistei este in continua crestere, cu toate acestea prezenta ei intr-un spectacol sau la un eveniment este accesibila, fiindca pretul solistei este cat se poate de corect. O iubesc pe Inna si m-am gandit sa o invit sa cante la Balul Bobocilor de la liceul la care predau, fiindca am testat gusturile celor 1 000 de liceeni si peste 98% au indicat-o ca fiind preferata lor. Voi ajunge la vedeta ajutata de impresar Inna care va media contractul dintre liceul nostrum si vedeta.

Inna in mijlocul tinerilor este o adevarata incantare, mai ales ca le-ar putea vorbi despre implicarea ei in actele de caritate si de voluntariat.
Artista aparat drepturile copiilor si lupta impotriva violentei la orice nivel. Omul Inna este la fel de mare, valoric vorbind, ca solista Inna.
Site-ul Contact-artist.ro reuneste cei mai buni artisti ai momentului ca sa va bucure la evenimentele pe care le organizati si sa va rasfete oaspetii. Alaturi de Inna stau Delia, Andra, Smiley si Bendeac, nume mari ale scenei romanesti de care se va vorbi peste ani, fiindca sunt artisti adevarati, nu vedete ale momentului.

Prin intermediul impresarului ii poti contacta si punand la punct detaliile iti rezervi prezenta lor la evenimentele organizate de tine.
Te indragostesti de Inna dupa ce o asculti cantand si o vezi dansand. Ea se face una cu cantecul, este la fel de melodioasa, vizual vorbind, cum este cantecul pe care il interpreteaza.
Nu poti pune un concert reusit la punct fara ajutorul impresarului de pe site-ul Contact-artist.ro, care va avea o oferta buna pentru tine!
Colaboreaza cu el si vei avea la dispozitie cei mai buni artisti ai momentului ca spectacolul sa aiba un grad maxim de reusita!
Impresarul este foarte important, cand vine vremea de solicitarile unui artist pentru evenimente.

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!