Un super magazin online cu prețuri mici la haine pentru gravide

De curând prietena mea Iulia, mi-a dat o minunată veste. Aceea cum că este însărcinată. Iulia de mică și-a dedicat copilăria și tinerețea făcând balet. Dorea să se bucure cât de mult poate de această pasiune, Ca apoi să  se așeze la casa ei, cu soț și copii. Ceea ce a și reușit.

În urmă  cu doi ani, Iulia a întâlnit la o petrecere, un băiat de care s-a îndrăgostit. După câteva luni a urmat nunta unde am avut privilegiu de a-i fi  domnișoara de onoare. Pot spune că la această nuntă m-am distrat pe cinste.

Cum noi două suntem aproape nedespărțite, ne-am pus să căutăm haine pentru gravide. Mare ne-a fost mirarea când am găsit prețuri mici la haine pentru gravide .    

Le-am găsit în magazinul online care se numește Mydressing. Am descoperit că acesta are numai haine de calitate care sunt în tendințe și autentice. Ele sunt realizate de mărci celebre de retail și de lux, la prețuri rezonabile.

Fără alte cuvinte Mydressing transformă cumpărăturile într-un demers responsabil și prietenos cu mediu.

Dintotdeauna am fost de părere că hainele spun o poveste despre cel ce le poartă. În magazinul acesta prețul unui costum de marcă este vizibil. Design-ul, materialul și finisajele oferă celui ce îl poartă o anumită prestanță.

Este vizibil faptul că Mydressing încearcă să le ofere graviduțelor posibilitatea de a se defini și reinventa permanent stilul vestimentar. Totodată de a trăi o experiența de cumpărare on-line cât mai plăcută, adaptată nevoilor clientelor.

Așadar magazinul online MyDressing vine în întâmpinarea clientelor cu articole de îmbrăcăminte și încălțăminte. Atât second hand cât și outlet. Femeile gravide au șansa de a alege din peste 300 de mărci și peste 6000 de produse. Toate aparțin unor designeri precum Ralph Lauren, Prada, Giorgio Armani, Birger et Mikkelsen, Burberry, Calvin Klein, Cavalli.

E pe această listă și Isabell Kristensen, Jacadi, Max Mara. Retailerii din topul mondial sunt si ei prezenți – Gap, H&M, Old Navy, Adidas, Nike, C&A. de asemenea și Mango, Zara, Esprit, Ecco, Robusto, Hush Puppies etc.

Prietena mea deja și-a cumpărat  câteva bluze și o fustă pentru gravide până acum.  Este foarte mulțumită de calitatea acestora. Așa că a devenit clientă fidelă acestui magazin MyDressing.

 

 

S-ar putea să-ți placă și

1 comentariu

  1. […] Dupa ce am aflat aceste infirmatii, nu am mai avut nicio indoiala ca am gasit locul potrivit de unde verisoara mea isi va cumpara imbracaminte gravide. Sunt produse de calitate, elegante la preturi foarte bune. Puteti afla mai multe aici. […]

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!
%d blogeri au apreciat: