Unchiul meu are un nou cort pentru camping și drumeții

 Unchiului meu îi place tare mult muntele și nu ratează în nicio vară de a pleca în diverse zone muntoase. El este genul acela  de persoană care preferă să stea la camping decât să se cazeze la vreun hotel.   Săptămână trecută m-a rugat să-i găsesc cort pentru camping și drumeții fiindcă cel pe care-l avea nu știe cum i s-a rupt.

Așa ca m-am pus în fața calculatorului și am început să caut pe internet corturi camping. Căutările m-au dus către un magazin online. Acesta se numește SportAddict, acolo am găsit o gamă largă de corturi. Au corturi de toate dimensiunile și modelele.

Cu această ocazie am aflat că cei de la SportAddict sunt o echipă pasionată de sport care oferă în mediul online, o gamă variată de produse. În felul acesta ajută clienții ”dependenți” de sănătate, viața activă, drumeții și sport. Ei pun în permanență la dispoziția clientului noutăți originale, calitative și prețuri accesibile.

Prin urmare nu am mai stat pe gânduri și am dat comandă de Cort de familie, Pinguin, Nimbus 4, 4 persoane. Mi s-a părut perfect pentru unchiul meu.

Este un cort de familie confortabil, recomandat pentru 4 persoane. Ușa se ridică și se sprijină, aceasta poate servi ca marchiza. Patru bete fibra de sticla laminata, intersectate in 5 puncte, asigura stabilitatea si rezistenta la vânt a cortului.

Partea exterioara, folia: confecționata din material ușor din poliester, rezistentă la radiațiile UV. Tratat cu un strat de poliuretan, care poate rezista la 3 000 mm coloana de apa, și își menține flexibilitatea, chiar și în temperaturi extrem de reduse.

Partea interioară este confecționat din non ripstop permeabil, foarte ușor. Folia de sol: fabricat din material ușor, peliculizat cu poliuretan si poate rezista la 10 000 mm coloana de apa. Cusăturile sunt lipite.

Cortul are suport din plasa: care se găsește in interior, pe “tavan” și se utilizează pentru depozitarea mărunțișurilor, obiectelor de valoare.

Comanda s-a livrat rapid, iar unchiul a putut pleca cu familia în camping mai repede decât se aștepta. M-a sunat pe când era la Sinaia ca să-mi mulțumească  și să-mi spună că se simte extraordinar de bine în noul cort.

 

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!