Unde gasiti cele mai frumoase verighete aur fara lipitura

Pentru ca un cuplu casatorit sa se bucure de o casnicie rezistenta in fata oricaror incercari, este important ca ambii parteneri sa se impace indiferent de opiniile divergente, dovedind o atitudine maleabila, toleranta si empatie. Aurul in stare pura este oarecum asemanator cu relatia dintre doua persoane. Aurul pur de 24 K este foarte moale, fiind vulnerabil la diferite actiuni mecanice exercitate asupra sa. Bijuteriile din aur si in special verighetele, care nu sunt accesorii obisnuite ci mai mult un simbol al iubirii eterne, sunt create prin combinarea metalului pretios cu diverse aliaje.

Inelele de nunta pot fi fabricate din aur de 14 K sau 585, adica o combinatie care include 58,5 procente aur, restul fiind reprezentat alte aliaje. De asemenea, mai pot fi create si din aur de 18 K, cu un continut de 75 % aur si restul din alte aliaje.

Prin alierea aurului cu alte metale creste duritatea, dar aceasta nu reprezinta o garantie suficienta pentru o lunga durata de viata a verighetelor. In orice relatie de cuplu, exista momente care „probeaza” daruirea celor doi si eforturile pentru o casnicie trainica. Producatorul de verighete si inele de logodna din aur Atcom a realizat importante investitii in tehnologie de ultima generatie pentru a garanta o  duritate crescuta a bijuteriilor din aur confectionate. In plus, in fabrica s-a implementat metoda fara sudura, fapt ce permite comercializarea pe scara larga de inele de casatorie turnate fara lipitura , pe diverse modele si din aur de diferite culori: galben, alb, roz sau din combinatii cromatice ale acestora.

Nu trebuie sa va mirati ca modelele moderne de inele de nunta care se fabrica la ora actuala se diferentiaza de cele ale generatiilor anterioare, in diferite aspecte ca de pilda rezistenta la zgariere, luciu etc. Compozitia utilizata pentru producerea de inele de logodna si verighete este diferita in functie de aliajele din componenta. Actele normative europene in vigoare in prezent, interzic introducerea de metale alergogene in confectionarea podoabelor din aur. Acest lucru inseamna ca unele aliaje care erau folosite in urma cu 20-50 de ani, nu mai sunt legale pentru fabricarea de accesorii din aur. Un exemplu elocvent in acest sens il constituie nichelul – desi confera o duritate sporita, acest metal poate provoca reactii alergice ale pielii.

Va sfatuim sa aveti grija de inelele de nunta si de logodna pe care le purtati zilnic, evitand contactul cu agenti chimici si produse cosmetice sau de curatare!

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!