O masina incapatanata va poate costa scump, uneori chiar viata. Imaginati-va unde poate duce independenta ei pe o sosea supraagloemrata acoperita de gheata sau de zapada. Tu pui frana, ea pleaca mai tare cu viteza, tu virezi dreapta, ea se opune si o ia la stanga, tu semnalizezi stanga, ea se duce in dreapta.
Daca ti se intampa asta, nu te lasa dupa toanele masinii fiindca din moment ce ai iesit pe drumurile publice esti responsabil nu numai pentru viata ta, ci si de vietile celorlaltoi participanti la trafic si ale pietonilor.
Nu spune ca nu te pricepi la mecanica si nu ai ce sa-i faci!
Service BMW iti imblanzeste masina naravasa fiindca dispune de mijloacele necesare ca sa faca acest lucru. Iata prin ce mijloace reusesc specialistii de la Apbservice sa faca masina sa te asculte:
-experienta indelungata si inalta pregatire profesionala. Iti imaginezi cate autoturisme au reparat ei in 15 ani de activitate, iar numarul mare de clienti multumiti se datoreaza serviciilor de calitate prestate.
Nu exista defectiune pe care sa nu o poata repara si manopera care sa nu fie excutata la superlativ la ei, iar succesul este garantat avandu-se in vedere urmatoarele aspecte:
-cele mai bune piese pentru bmw, dar si pentru alte marci de autoturisme aflate in stoc, parteneri de nadejde de la care se asigura aprovizionarea. Indiferent ce piesa este necesara ca masina a sa redevina docila, ei reusesc sa o procure si obtin si termen de garantie la ea.
-aparatura si echipamente performante cu care realizeaza diagnoza computerizata. Defectiunile se depisteaza repede si cu precizie absoluta, nu la voia intamplarii, dupa miros sau zgomot ca intr-o reclama amuzanta de la televizor.


-preturile oneste raportate la servicii si eliminarea 100% a suprataxelor de orice fel.
-promptitudinea executarii reparatiilor. Tehnicienii cu inalta pregatire de aici inteleg ca oamenii au nevoie de masini functionale si actioneaza in echipa ca acestea sa ruleze din nou pe sosele.
-posibilitatile multiple de contact: va stau la dispozitie doua numere de telefoane, si formulare online de programare, dar si de comanda piese.
Este bine de stiut, daca esti plecat departe cu masina, iar acesta devine de o incapatanare feroce, ca Apbservice poate asigura si tractare pana la atelier si vei fi scutit astfel de accidente. Apbservice nu conditioneaza in niciun fel vanzarea pieselor de manopere facute la atelierele lor.
La Apbservice masina mea a invatat din nou sa raspunda la comenzi devenind un mijloc sigur de locomotie. Pentru orice eventualitate am facut o lista cu reparatiile care se pot face aici. Am notat pentru mine si pentru toti detinatorii de bmw urmatoarele: reparatii cutii de viteza, reparatii motoare, revizii, electronica., sablare chiulasa, igienizare clima, inlocuire baterie si chit de distributie.
In momentul in care masina mea a fost tractata la service, am crezut ca este irecuperabila si ma cuprinsese nostalgia. Avea nevoie de atatea reparatii, incat o vedeam deja la fier vechi, dar tehnicienii de aici au facut minuni.
Acum autoturismul meu parca ar fi nou, iar eu ma bucur de mersul motorului, de directie si de climatizare, de toate componentele masinii.

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!