blana

Piesele vestimentare-statement au o calitate: le porți și te scot din anonimat. Le porți cum trebuie și îți asigură o ținută memorabilă. Vesta de blana este un articol statement, iar specialiștii îți recomandă să le porți cu încredere sezonul acesta și să le păstrezi mult timp în garderobă pentru că nu se demodează, ci le crește valoarea în timp.

Vesta de blana. Accesorizeaz-o cu stil!

Tot specialiștii afirmă că femeile se tem să includă vesta de blana naturala în vestimentație, există teama de posibilele combinații care pot fi un eșec. Sfatul este unul singur: atunci când pui o vesta de blana pe tine, nu mai pune un alt element care să atragă atenția. Accentul o să cadă oricum pe geanta de blana, iar un alt accent nu ar face decât să te încarce inutil.

Vesta de blana cere nonculori

E de preferat ca atunci când alegi să porți vestă de blana să optezi pentru o ținută uni. De departe, negru e cea mai potrivită opțiune, cu precădere pentru că negru se potrivește oricărei culori a vestei de blana. Dar și combinația negru-alb plus vestă de blană este foarte potrivită. Motivul din spatele acestor asocieri: nonculorile au o eleganță aparte, vesta de blană este la rândul ei o piesă elegantă. În concluzie, elegantului i se potrivește elegant. În plus, o culoare prea țipătoare ne-ar duce la încărcarea inutilă de care vorbeam mai devreme.

Merge să port vesta de blana cu jeanși?

Nu doar că merge, dar este recomandat. Jeansul rămâne articolul casual numărul 1. În combinație cu o vesta de blana, se obține o ținută relaxată, dar de efect. Însă, și aici specialiștii vin cu sfaturi. Pentru ca rezultatul să fie wow, blugii trebuie să aibă lungimea potrivită, să nu iasă prea tare în evidență, să nu fie de tip boyfriend, iar în partea de sus – bluza sau cămașa să fie cât mai simplă cu putință. Sfat: dacă vrei să predomine tonul casual, poți accesoriza ținuta cu o pereche de ghete sau pantofi fără toc. Dacă îți dorești să domine nota de rafinament, eleganță, adaugă pantofi cu toc.

Vesta de blana dă volum în partea de sus, tu dă off volumului în partea de jos!

Nu există un tip de încălțăminte recomandat purtării vestei de blana. Aceasta merge să fie purtată cu încălțăminte joasă, încălțăminte cu toc: pantofi, ghete, botine, cizme. Containdicația nu vine din tipul de încălțăminte purtată, ci din modelul acesteia. Pentru că vesta de blana atrage atenția și datorită volumului se recomandă ca partea de jos să fie lipsită de volum, accente. Altfel spus, se va alege încălțăminte simplă, cât mai mulată pe picior, în cazul cizmelor.

De dimineață și până seara

Deși elegantă prin definiție, vesta de blana este potrivită oricărui moment al zilei. Sigur că restul ținutei trebuie potrivit momentului zilei. De asemenea, vesta de blana poate fi purtată la evenimente de tip cocktail.

Recomand Casa de Blanuri MG, un magazin de blanuri naturale cu traditie din Bucuresti, ce dateaza inca din anul 1939.

 

 

 

 

 

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!