V for Vintage

 

Luna Martie, este una a femeilor în special când suntem răsfățate cu cadouri. Chiar în prima zi acestei luni sărbătorim mărțișorul care este creat din fel de fel de mici podoabe legate de un șnur împletit dintr-un fir alb și unul roșu, care apare în tradiția românilor.

Femeile și fetele primesc mărțișoare și le poartă pe durata lunii martie, ca semn al sosirii primăverii. Împreună cu mărțișorul se oferă adesea și flori de primăvară, ghiocelul fiind cel mai reprezentativ.

Apoi urmează Ziua Femeii care este sărbătorită anual la data de 8 martie, iar din ce am citit această zi se comemorează atât realizările sociale, politice și condițiile economice ale femeilor, cât și discriminarea și violența care își fac încă simțite prezența în multe părți ale lumii.

De 1 Martie am scăpat mai ușor cu cadourile să zic așa, pentru că am dăruit obiecte simbolistice, cum este obiceiul. În schimb de 8 martie, a fost ceva mai greu deoarece e o zi specială și îmi doream să dăruiesc lucruri mai deosebite femeilor din jurul meu.

Întâi am stat să mă gândesc câteva zile ce le ar place fiecăruia, apoi am pornit la shopping. Din păcate după o zi întreagă de umblat din magazin în magazin, m-am întors acasă obosită și dezamăgită pentru cu nu am găsit ceea ce căutam.

Spre fericirea mea, tot internetul m-a salvat și de data asta. Prin urmare căutând pe google diverse site-uri de îmbrăcăminte și accesorii, am dat de firma V for Vintage care se ocupă cu design românesc. Pe site-ul acestora, printre altele am găsit aceste Pandante ovale cu inițială din aur și platină aplicată prin pictura manuală din poza de mai sus care mi-au plăcut.

Acestea sunt create din materiale: aur, argint, platina și porțelan
și ca mod de întreținere nu se spală, ci se păstrează într-un loc uscat.

Tot pe acest site am aflat de faptul că “Synthesis” păstrează stilul de inspirație Art Nouveau și Art Deco și vine cu un plus de strălucire datorită cristalelor ce reprezintă unul din motivele noii colecții. Pictura manuală a Anei Wagner menține o linie clasică dar totuși foarte actuală în peisajul accesoriilor industriei fashion.

Aurul și platina domină cromatica întregii colecții și sunt parte din poveste, aplicate prin pictura manuală. Toate bijuteriile sunt montate în argint și aur. Pentru prima dată în istoria bijuteriilor semnate Wagner, apar perlele ce dau prospețime colecției.

Ceea ce mi s-a părut interesant este că artista Ana Wagner dezvăluie felul în care a luat naștere această colecție: “ Bijuteriile Wagner trec printr-o perioadă de epurare și simplificare a formelor și decorurilor încât stilul devine minimalist, în trenduri, păstrând totodată amprenta atelierului nostru.”

Aceste informații m-au convins că sunt atât accesorii și bijuterii , cât și îmbrăcăminte de calitate. Așa că am comandat imediat Pandante ovale cu inițială și multe alte lucruri superbe cu care am bucurat persoanele dragi de 8 Martie.

Dacă doriți să fiți în permanență la curent cu noi produse marca acestei firme, vă recomand pagina de Facebook Vforvintagefair

S-ar putea să-ți placă și

1 comentariu

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!