Viata inainte de apaxil.
Cand eram tanara, nu transpiram asa de tare. Ma uitam cu mila la oamenii carora li se umplea fruntea de sudoare sau pe care se uda camasa in spate, in anumite zone ale pipetului sau la subrat de ai fi zis ca este imbracata direct din masina de spalat inainte de a se fi uscat suficient…
Am vazut oameni care traspira si in anumite zone ale pantalonilor, incat se poate crede ca au avut nevoie la baie si nu au mai ajuns la timp.
Corpurile noastre ne joaca feste, dar nu ne putem dezice de ele, ci in cazul in care apar disfunctii, dublam prudenta.
Acum, m-a ajuns blestemul hiperhidrozei si cum lucrez cu oamenii, trebuie sa ma duc la baie din doua in doua ore. Uneori cand este aglomeratie la birou sunt innebunita de frica sa nu iasa vreun miros dubios de la mine. Deschid geamurile, iar colegele protesteaza ca stau in curent din cauza mea, incerc sa dau pe ascuns cu parfum, dar amestecul parfum-transpiratie genereaza un miros oribil.
Ma feresc de lume, ma retrag, stau la distanta de cei care vin sa le rezolv problemele si sunt etichetata ca fiind aroganta.
In familie refuz si imbratisarile celor dragi. Sotul a inceput sa creada ca am pe altcineva, desi nu sunt genul si totul din cauza transpiratiei excesive si de teama de a nu genera repulsie.
Din cauzele acestea am devenit nervoasa. Cand nu pot pleca la baie din cauza aglomeratiei zona in care transpir ma irita si ma ustura. Portiuni intregi s-au acoperit de solzi, desi ma straduiesc sa am antiperspirante la mine si ma spal cu apa si sapun in zonele afectate.

Viata inainte si dupa Apaxil
Viata dupa Apaxil
Seara, dupa baie aplic Apaxilul cu grija. Se absoarbe rapid in piele, iar in timpul somnului nu mi se mai lipesc hainele si cearsaful de piele si nu mai am usturimi.
Am o noapte linistita de somn, fara transpiratie. In zori, ma spal din nou si aplic tratamentul. Facultativ pot aplica si deodorantul meu favorit.
Pot sa merg oricand prin soare, pot depune efect fizic, nu mai curge un strop de transpiratie. Apaxilul a strans robinetul transpiratiei.
Acum ma apropii de oameni fara grija si nu mai las lucrari incepute sa ma duc la baie tot timpul. Sunt un om fericit, fara fobii, sigur pe el si incet-incet nemultumirea este inlocuita cu fericire.
Imbratisez si simt nevoia sa fiu imbratisata, ma apropii fizic de cei dragi, fara teama. Nevoia de Apaxil este inepuizabila si apare la toate varstele, la toate sexele si la toate clasele sociale.
Acum spun tuturor oamenilor care au probleme cu transpiratia, cum sa procedeze sa scape de ea si din cand in cand lucrez si eu la intretinere. Fiindca stateam 8 ore incaltata la birou si mi se umflau picioarele se intelege ca si din pantofi iesea un miros oribil, cand ma descaltam. Eram speriata de moarte sa nu vina cineva in apropierea mea la momentul drmatic al descaltarii. Oamenii trec prin experiente faste si nefaste pentru a invata o lectie si a lucra la dezvoltarea lor. Apaxil face parte din parcursul meu profesional si din atitudinea mea linistita de acum.

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!
%d blogeri au apreciat: