Vimar Eikon Negru conduc in topul vanzarilor magazinului Electriceconstructii.ro.

Satuli de intrerupatoare si prize albe in casele lor, oamenii aleg accesorii pentru gestionat electricitatea negre datorita urmatoarelor motive:

-negrul se asorteaza cu orice, prin urmare intrerupatoarele si prizele vor da bine si pe pereti albi, dat si pe pereti crem, banan, vernil sau lila.

-negrul se intretine mult mai bine decat albul, pe care se vad si urmele de praf si toate petele posibile. Pe alb raman pete de vopsea, de var si daca sunt frecate cu detergent de calitate.

In plus, in timp, albul capata o tenta de alb crem sau alb murdar.

In privinta culorii nu este greu de inteles de ce sunt preferate aceste produse. In privinta marcii, lucrurile sunt la fel de clare:

-producatorul a folosit cele mai bune materiale pentru realizarea prizelor si intrerupatoarelor. Plasticul nu mai este agreat in aceasta industrie, fiindca nu rezista la temperaturi mari, la foc si este un material poluant.

-aspectul lor este foarte elegant si innobileaza fiecare casa.

-la categoria Vimar Eikon Negru exista 40 de produse utile, rezistente si aspectuoase. Inventariind toate produsele se ajunge la cifre impresionante de mii de produse toate aflate la indemana celui care doreste sa cumpere si sa comande de la domiciliu. Este mult mai simplu asa, mai ales de cand in lume a aparut covidul si complicatiile pe care le genereaza.

Vestea buna este ca in magazin se gasesc nu numai prize si intrerupatoare, ci toate produsele necesare pentru realizarea instalatiei electrice. Au ce cumpara si cei care au nevoie de corpuri de iluminat si cei care din spirit de prevedere doresc sa aiba o casa si o curte sigure si managerii care isi doresc un spatiu complet securizat in institutiile lor.

La categorie becuri, exista becuri cu led si becuri cu incandescenta, iar pentru spatiile foarte mari si pentru cladiri pot fi cumparate tuburi neon led.

Magazinul acesta foarte bine aprovizionat are produse si pentru cumparatorii conservatori care vor produse clasice sau vintage, dar si pentru cei care iubesc luxul sau designul modern.

Evaluarea este valabila si pentru corpuri de iluminat si pentru intrerupatoare sau prize sau sistemele inteligente care tin pericolele departe de casa si de curte.

In afara clasicelor becuri, de pe site se pot comanda si aplice si spoturi cu led, dar si lampi de masa, de podea sau de gradina.

De aici se pot comanda decorurile de iluminat: moderne, de lux, vintage, clasice sau de gradina, dar si mobilier cu led (design).

Acum, mobila de bucatarie, bilioteca, dressingul sunt prevazute cu sisteme de iluminat cu led ca acestea sa poata fi folosite si cand in camera este intuneric sau cand utilizatorul doreste sa aiba o vizibilitate mai mare in spatiul respectiv.

Prizele si intrerupatoarele care se vand cel mai bine din magazinul prezentat mai sus rezista si la fluctuatiile mari de tensiune, dar si la foc sau temperaturi ridicate.

Produsele care se gasesc pe site au in centrul atentiei securitatea celor care le manevreaza, dar si a tuturor persoanelor aflate la un moment dat intr-o cladire, intr-o institutie, intr-un hotel sau intr-un restaurant.

Acestea sunt:

  1. Sistemul de avertizare in caz de incendiu.
  2. Sistemul de avertizare in caz de efractie.
  3. Sisteme de paratrasnet si impamantare.
  4. Becuri pe senzori de miscare.
  5. Becuri pe senzori crepusculari.

Dupa cum se poate vedea, stiinta si tehnica au avansat enorm, de aceea din acelasi loc pot fi cumparate si sisteme de automatizari rulouri exteriorare sau draperii, dar si sisteme care pun la punct casa inteligenta pe care ne-o dorim toti.

Casa inteligenta prezinta urmatoarele particularitati:

-poate fi controlata prin intermediul telefonului inteligent de la distanta. Asa se explica faptul ca proprietarii unei asemenea locuinte pot porni de la distanta centrala electrica sau o pot programa sa functioneze la o anumita ora, ca la intoarcerea de la serviciu in serile de iarna geroase, sa gaseasca o locuinta primitoare si calduroasa.

-este automatizata. Portile se pot deschide cu telecomanda din masina si se pot inchide in acelasi mod. Rulourile exterioare pot fi manevrate tot cu telecomanda.

-este economica. In cazul in care o lumina a fost uitata aprinsa, ea poate fi stinsa de la distanta.

In mod sigur ca asa va arata locuinta viitorului si in orice imobil se vor gasi sisteme de avertizare incendii si efractie, sisteme de impamantare si antitrasnet.

Inceputul poate fi facut in acest moment, de aceea magazinul Electriceconstructii.ro este unul dintre cele mai vizitate de profil din tara.

Intrerupatoare si prize din materiale foarte rezistente care isi mentin aspectul zeci de ani sunt disponibile si in culorile: alb, gri si argintiu.

In acest moment multe produse sunt la reducere de preturi, iar promotiile sunt binevenite, fiindca este sezonul renovarilor si curateniei generale. Casele se pregatesc pentru iarna.

Interfoanele de cea mai buna calitate sunt la fel de utile. Ele tin departe de locatarii unui bloc sau ai unei case persoanele rau intentionate.

Prin tot ceea ce ofera magazinul pune pe primul plan securitatea cumparatorilor si confortul acestora.

Si posibilitatea de a comanda online este plina de grija si de responsabilitate fata de clienti. Acestia nu mai sunt expusi riscului de imbolnaviri, fiindca pot sa cumpere de la domiciliu si marfa le este livrata la adresa indicata de ei.

Clientii care au nevoie de raspunsuri, de recomandari sau de explicatii le primesc pe loc de la profesionistii magazinului.

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!
%d