Uncategorized

Masinile, motocicletele, camioanele si autocamioanele nu sunt doar mijloace excelente de deplasare, ci panouri publicitare mobile

Publicitatea este unul dintre cele mai scumpe servicii. Ea se poate face in mai multe feluri:

  1. Publicitate televizata. In pauza publicitara se dau clipuri dupa clipuri, calupuri intregi de publicitate, iar dintre toate reclama persuasiva sau socanta se intipareste in minte. Textele publicitare pot fi povesti ca sa capteze atentia celui care le citeste/urmareste sau sunt axate pe prezentarea de produs. Acest tip de publicitate se spune ca este foarte scump. Antreprenorii mici nu si-l permit, de aceea cauta alte metode de a-si face reclama.
  2. Panourile publicitare. Multe dintre ele sunt afisate stradal. Oamenii trec la serviciu sau pleaca in concedii si arunca ochii la poze si la text. Cei din oras s-au obisnuit atat de mult cu ele, incat le stiu locul in care se afla cu ochii inchisi.
  3. Bannere afisate pe blocuri si pe cladirile uriase, la mare inaltime. La inceput, omul se gandeste cum de a fost posibila montarea lor in acel loc. Apoi isi imagineaza eforturile alpinistilor publicitari si avand toate acestea in minte le priveste un timp: tot pana se invata cu ele.
  4. Colatarile auto, fiindca masinile, motocicletele, camioanele si autocamioanele nu sunt doar mijloace excelente de deplasare, ci panouri publicitare mobile care reusesc sa atraga atentia tuturor in trafic cu prezenta lor.

Masinile atipice capteaza atentia si cum poate deveni o masina originala?

-prin aplicarea unui autocolant rezistent care este garantat 12 luni (manopera), in timp ce materialele din care este realizat au o garantie de 5 ani. Autocolantul are roluri multiple: protector, estetic, publicitar, de personalizare.

O masina este mult mai frumoasa, cand pe caroseria ei nu se zareste o pata sau o zgarietura, vopseaua nu este ciobita, ci are un aspect uniform. O masina pare ca noua prin aplicarea unui autocolant pe caroserie si a foliilor protectoare pe faruri si stopuri.

Este bine ca autocolantul sa se aplice imediat dupa ce masina a fost vopsita. De ce? Pentru ca in acest fel investitia este protejata.

Autocolantul de calitate protejeaza vopseaua de UV, de mici socuri pentru ca masina nu poate fi tinuta intr-o cutie, ci interactioneaza cu factorii de mediu.

Rolul promotional este esential, fiindca motoarele se afla in miscare, reclama este vazuta de alti oameni, prin urmare scopul este atins. Daca este masina personala, posesorul ei isi face reclama gratuit si obtine in acelasi timp si beneficiile prezentate mai sus: infrumusetare si protectie.

Carbonsystems poate face inscriptionari si pe bara de protectie a masinii si monteaza parasolare personificate.

Dar tinerii isi doresc un motor tunat, cum vad in reclame sau pe reviste dupa care sa intoarca toata lumea capul, mai ales fetele frumoase.

Este o incantare pentru proprietar sa vada cum pe langa masina lui se strang cel putin 10 oameni si o admira din priviri sau sa i se puna intrebari directe referitoare la designul atipic al motorului sau.

Colatarile iau mult timp? Un motor poate fi colatat in cel mult doua ore, o masina de teren in 3 ore, iar una mica si delicata de oras intr-o ora si jumatate.

Vizitatorii site-ului oficial al firmei de colatari Carbonsystems.ro sunt incurajati sa puna intrebari si au la dispozitie doua numere de telefon si doua adrese de e-mail sa faca acest lucru, dar daca sunt atenti si citesc informatiile de pe site, gasesc raspunsurile pe care le cauta. De pilda, cine doreste sa afle ce este de facut daca se plictiseste de autocolant este informat ca acesta poate fi lasat sa se decoloreze, devine transparent si culoarea initiala a masinii devine vizibila.

Ce rol au foliile pe faruri si semnalizatoare? Cu timpul, aspectul farurilor si al stopurilor lasa de dorit, fiindca acestea se zgarie, geamul nu mai are stralucirea de demult, iar folia salveaza totul.

Folia imbunatateste atat aspectul farului sau al stopului, dar mai ales calitatea luminii.

Inscriptionarea masinii poate fi facuta total sau partial, iar in afara mesajelor publicitare sau a ofertelor de pret, se pot utiliza si mesaje motivationale. In prezent, lumea are nevoie de mesaje optimiste, care sa indemne la toleranta si rabdare.

Colatarile sunt de calitate premium pentru ca indeplinesc urmatoarele conditii:

-sunt realizate de catre profesionisti cu experienta care fac totul cu maxima responsabilitate.

-se lucreaza cu cele mai bune materiale, care au o durata mare de viata.

-sunt folosite echipamente si consumabile de calitatea exceptionala.

-in atelier sunt indeplinite toate conditiile necesare unei colatari reusite (fara praf, la temperaturi adecvate).

Antreprenorii ar trebui sa exploreze in folos personal mai mult masinile personale si sa recurga la aceasta forma sigura de publicitate. De multe ori, cand se deschid: o ceainarie, un salon de infumusetare, un restaurant nou si un magazin de mobila, la gurile de metrou pot fi vazuti tineri care impart fluturasi promotionali tipariti, cu poze color semnificative.

Aceea este risipa curata: de timp, de energie, de bani, de hartie, de tot. De ce? Mule persoane care primesc fluturasii respectivi ii mototolesc si ii arunca la cos.

Este posibil ca zecile de fluturasi care raman sa fie pusi la cos la sfarsitul zilei de persoanele puse sa ii imparta.

O masina care circula in tot orasul este cea mai buna forma de publicitate.

Cineva doreste o pizza buna la domiciliu sau la birou, dar nu poate intra pe internet sa caute numarul de telefon al restaurantului de unde ii poate veni salvarea. Este suficient sa treaca o masina care livreaza pizza si are la vedere numerele unde se pot plasa comenzile. Datorita ei, cel caruia ii este foame poate suna, iar comenzile cresc.

 

 

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!