Foarte multe companii din lume, mai nou și în România, își trimit oamenii la specializare, pentru cursuri de training management, cursuri care, sunt o mare importanță pentru creșterea performanțelor, într-o firmă care se respectă și dorește prformanță.

Prin cursurile de management training, cursantii, vor obține capacitățile  și aptitudinile de a lua deciziile potrivite pentru afaceri profitabile, în ciuda mediului de afaceri actual incert. Tot în cadrul cursului de training management, cursantii, vor obține acele instrumente necesare de care au nevoie, pentru a conduce personalul, totul în scopul obținerii succesului în afaceri.

Nu mai este o noutate că, în ultimii ani, dar mai ales în 2020, din cauza epidemiei la nivel global, tehnologia managementului s-a schimbat semnificativ. În acest context, cursurile de training leadership si management sunt în continuă schimbare. Dacă se dorește conducerea unei echipe, prioritațile, trebuie adaptate urgent noilor schimbări din piață, unde acum, mai mult ca niciodată se așteaptă un comportament mult mai proactiv, atât din partea angajaților cât și a colaboratorilor.

Trebuie subliniat, încă odată că participarea la acest curs management, va duce la un management de calitate. Deja, este știut că un management de calitate, poate duce la creșteri semnificative în cadrul oricarei companii, dar mai ales în companiile de top.

Învață cum sa fii un manager de succes de la Brightway®, unde, personalul nostru autorizat, vă va pune la dispoziție tot ce aveți nevoie, pentru a ajunge un lider capabil să managerieze toate situațiile din firmă cu success.

Care sunt competențele și cunoștințele dobândite, după terminarea cursului

  • Managementul şi planul de lucru al organizaţiei
  • Managementul şi organizarea echipelor
  • Managementul de proiect
  • Managementul de criză şi managementul de risc
  • Finanţele
  • Marketingul şi competenţele de vânzare
  • Competenţe de management al afacerilor
  • Manipularea tehnologiilor informaționale pentru afaceri
  • Strategii şi tehnici pentru influenţarea altor personae
  • Cum să deveniţi un lider

Cu siguranță, în afară de cunoștințele de expertiza tehnică financiară și operațională, cursanții noștrii vor ști cum să folosească tehnicile de a lua decizii profitabile, din care, menționăm stimularea, optimizarea, cum să formalizeze concesiile și să specifice limitările, și nu în ultimul rând, poate cel mai important, capacitatea de gândire limpede, clară, fară echivoc care vor aduce succesul în afacere, creșterea autoritații și, desigur un profit mai mare.

Toate acestea acestea vor face din cursanții noștrii, oamenii doriți de orice companie multinațională, cursanți care vor avea cunoștințele necesare să dezvolte orice afacere, pe toate planurile.

Datorită schimbărilor permanente, cursurile periodice de update la noile cerințe, sunt din ce în ce mai necesare, iar cei care sunt la zi, desigur vor ști cum să se raporteze, la permanentele schimbări și provocări din piață.

Pentru orice informație Brightway®, vă stă la dispoziție, prin personalul său dedicate, pentru nevoile dumneavoastră. Nu ezitați să ne contactați, prin email sau telefonic, pentru traininguri dedicate, adaptate nevoilor companiei dumneavoastră.

Nu uita, adaptează-te la schimbările actuale și apoi construiește o nouă arhitectură organizațională, pentru dezvoltarea companiei. Îți propunem un program ce include consultanță și traininguri de leadership, în care te vei antrena să aplici în echipa ta, cele mai noi instrumente și descoperiri din management și leadership.

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!