Am o prietenă care dintotdeauna m-a surprins cu energia ei debordată, cu pofta ei de viață  și dornică de a face lucruri noi. Anul trecut i-a venit ideea să-și facă blog, bineînțeles că nu mai pe asta nu o încercase în rest le-a făcut pe toate. Diana nu a fost prea iubitoare de tehnologie până atunci,  pentru că e o persoană foarte activă. Probabil că din cauza asta am fost sceptică, nu o vedeam pe ea mișcându-și doar  degetele pe tastatură, scriind articole. Însă și de data m-a surprins.

Prietena mea și-a făcut blog și chiar a început să-i placă să scrie. Cu timpul și-a dezvoltat această abilitate  și a ajuns să promoveze produsele unor firme. Aceasta mi-a spus că are nevoie  de mai mulți cititori pe site și habar n-are cum poate să facă asta. Ca să aibă mai mulți vizitatori pe  site-ul ei, i-am explicat că acesta trebuie să fie  cât  mai sus în lista de rezultate date de un motor de căutare pentru diverse cuvinte-cheie.

Prin urmare i-am recomandat că i-ar prinde bine să facă un curs SEO. Mi-am amintit că există în București o agenție SEO care se ocupă cu acest gen de servicii și este foarte apreciată. Așa că i-am dat datele de contact de la agenția respectivă. Dianei i-a surâs sugestia mea și s-a înscris la un astfel de curs

Prietena mea  a dobândit o mulțime  de cunoștințe in materie de SEO la terminarea cursului. A aflat de cele mai bune strategii secrete folosite de specialiștii SEO.  De asemenea a învățat să-și optimizeze  blogul și să folosească instrumentele SEO de top și care au ajutat-o  în cele din urmă să-și urce site-ul cât mai sus în motoarele de căutare. Pot spune că m-a întrecut la acest capitol, a devenit mai expertă decât mine ca bloggeriță.

Diana a rămas uimită să observe că numărul de vizitatori pe blogul ei e în  plină ascensiune.  De asemenea a început să primească o mulțime de comentarii pozitive la articolele sale. Așadar are succesul pe care și-l dorea și asta datorită că a avut parte de cel mai bun curs SEO.

 

 

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!
%d blogeri au apreciat: