Captivă între bine și rău este cel mai recent roman pe care l-am citit. Acesta este scris Loredana Grosu și este cartea ei de debut în lumea autorilor. Romanul are 426 de pagini și este publicat în 2022 de editura PIM.

 E povestea unei fete pe nume Danya Maud care provine dintr-o familie înstărită din Londra. E singură la părinți, iar aceștia i-au oferit tot ce e mai bun. La petrecerea de majorat, mama ei i-a dăruit un medalion  pe care-l păstrase de la bunica sa, ca acesta s-o protejeze în viață.

În ziua aceea printre invitați, s-au numărat unchiul ei și partenerul de afaceri al acestuia, un tânăr pe care-l chema  Antonio. Cei doi venise din Italia pentru o scurtă perioadă. La început fata, nu-l prea plăcea Însă acest băiat a reușit s-o cucerească.

Danya află chiar de ziua ei că mama sa e bolnavă. Acest lucru îi dă lumea peste cap. După o perioadă, aceasta pierde lupta cu boala. Tatăl ei rămâne fără muncă și deprimant din cauza decesului soției sale. La un moment dat își pune capăt zilelor.

Antonio simțind că Danya  îl iubește, îi propune să plece cu el în Italia. Fata, deși nu știa mai nimic despre băiat, decât că e patronul unui bar la Milano, acceptă să-l urmeze. Imediat cum au urcat în avion, tânărul s-a schimbat într-un alt om.

Cine  e acest Antonio? Ce se va întâmpla cu Danya la Milano? Ce fel de afacere are unchiul fetei cu acest băiat?

Mai multe nu vă spun, vă las pe voi să descoperiți. Merită!

Captivă între bine și rău e un roman de ficțiune, dar care bate viața

E o poveste plină de emoție și de o acțiune care te ține în suspans până la final. Arată cât de imprevizibil e drumul vieții. Azi poți să ai totul, iar mâine va poți să rămâi fără absolut nimic.  Depinde de fiecare de cât de slab sau cât de puternic este să meargă mai departe. Povestea te invită de asemenea la un tur turistice  al monumentelor din Londra.

Cu toate că personajul Danya mi s-a părut mult prea prostuță pentru gustul meu, aș putea spune că e o poveste psihologică. O carte în care se pot regăsi acele fete care se îndrăgostesc de cine nu trebuie. Se îndrăgostesc de un loveboy, care le arată în cel mai crud mod că oamenii nu sunt mereu așa cum par. Le arată acea partea întunecată a vieții.

Dacă doriți să citiți romanul Captivă între bine și rău, îl puteți comanda scriindu-i autoarei Loredana Grosu pe facebook: https://www.facebook.com/grosu.loredana

Lectură plăcută!

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!