E o onoare să ai prieteni scriitori, să-i cunoști dincolo de creațiile ieșite din sufletele lor minunate. În urmă cu puțin timp am citit cea mai recentă carte a prietenei mele Ramona Lengyel. Aceasta se numește Tărâmul Miracolelor, are 134  de pagini și e publicată  în 2021 de editura ePublishers.

Autoarea a creat un tărâm al miracolelor cu paisprezece povești care ne oferă lecții de viață, oricare dintre noi ne putem regăsi în personajele acestora. Pe drumul vieții întâmpinăm probleme, putem rămâne traumatizați de lucrurile care ni se întâmplă și se adună răni în sufletele noastre. Fricile din  interiorul nostru ne pot ține  prizonieri propriei vieți. Pierderea unei persoanei iubite, căutarea intensă al acesteia, ne poate face să trăim într-un zbucium. Dacă avem credință putem spera că va avea loc un miracol în viața noastră, ca toate astea să se rezolve..

Tărâmul Miracolelor e o proză scurtă, care dacă o citim, realizăm că doar de noi depinde înfăptuirea miracolelor, atât în viața noastră, cât și în viețile a altora. Un simplu gest pentru o persoană, ar putea însemna pentru ea un miracol. De asemenea miracolele nu întârzie să apară, atunci când avem speranță și facem tot ce ne stă în putință pentru a îndrepta anumite lucruri.

Cele paisprezece povești  ale Tărâmul Miracolelor se desfășor în preajma Crăciunului. Spiritul acestei sărbători e ca și cum și-ar așterne un praf magic care ne fac să vedem mai clar situațiile din viață. E ca și cum cineva acolo sus vede lupta pe care am dus-o cu întunericul vieții, și decide că e momentul să facă lumină.

Sunt niște povești minunate  din care aflăm că atâta timp cât avem încredere, orice e posibil! E o carte care merită citită!

Vă invit cu drag să pășiți pe Tărâmul Miracolelor, nu veți regreta! Cartea o puteți găsi în librăria Coresi accesând link-ul: https://www.librariacoresi.ro/shop/product/978-606-049-421-8-taramul-miracolelor-proza-scurta-1812

Lectură plăcută!

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!