Tehnologie

Cele mai bune cosuri de gunoi pentru colectarea selectiva sunt la sanito.ro 

 

Deseurile sunt una din marile probleme a tarii noastre si, de fapt, a intregii omeniri. O gestionare corecta a deseurilor, care sa tina cont de tipul fiecarui deseu in parte si, mai ales, care nu minimalizeaza potentialul acestora cu privire la reciclarea si regenerarea materialelor si obiectelor aruncate, este extrem de importanta. Pentru asta, fiecare firma, dar si gospodarie ar trebui sa detina cosuri colectare selectiva. Astfel de cosuri gunoi speciale pot fi achizitionate de la magazinul online sanito.ro. Tot de aici pot fi achizitionate si eurocontainere si pubele, dar si produse de igienizare si curatare. Pentru colectarea selectiva, unul din cele mai apreciate cosuri este Belvedere SST. Putem spune ca este unul dintre cele mai noi modele de cosuri de gunoi destinate reciclarii, care pot transforma activitatea de reciclare in ceva extrem de amuzant si placut. Acest model are un design unic si modern. Acesta este ideal pentru statii, locuri aglomerate, stadioane, centre comerciale, aeroporturi, birouri, etc. Este un cos din inox. Orice culoare din spectrul RAL este disponibila pentru capace. Se pot adauga etichete speciale pentru semnalizarea corecta a deseurilor, cum ar fi Plastic/ Metal, Hartie, Sticla, Gunoi/ Menajer. Marimile standard sunt 35L, 60L si 100L, iar marimile personalizate sunt disponibile la comanda). Caracteristicile produsului le reprezinta inelele pentru prinderea sacilor de gunoi. Capacele sunt detasabile pentru inlaturarea usoara si curatarea eficienta a gunoiului. Acest cos poate fi amplasat in interior, cat si in exterior. Personalizarile se pot face astfel: dimensiuni, capacitate, numar de compartimente, etichete etc.

Totusi, sa stiti ca nu este suficient sa cumparati un cos de colectare selectiva. Este vital sa tineti cont si de ceea ce aruncati in fiecare cos in parte. Pentru asta trebuie sa respectati anumite reguli speciale. Acesta este motivul pentru care, pe langa achizitionarea de cosuri de gunoi omologate si adecvate pentru spatiul in care sunt amplasate, este foarte important sa aveti grija sa respectati codurile de culori. Acestea trebuie sa aiba indicatii, astfel incat utilizatorii sa fie indemnati sa constientizeze separarea corecta a deseurilor. Astfel, va veti asigura ca pubelele speciale nu vor fi umplute cu deseuri ce ar putea contamina ceea ce se afla in interior pentru reciclare. De fapt, un cos de colectare diferentiata ar trebui sa fie plasat intr-un loc in care este clar vizibil si accesibil. Indiferent daca este locuinta, biroul sau orice alt spatiu utilizat in comun, un cos de gunoi ar trebui sa fie achizitionat intotdeauna tinand cont de rezistenta, dar si de eficacitatea acestuia, astfel incat sa poata rezista in timp si, pe scurt, sa isi faca bine treaba.

Concluzia este ca exista solutii foarte diferite pentru fiecare nevoie in ceea ce priveste colectarea selectiva sau diferentiata a gunoiului. Alegand cosuri de gunoi specifice pentru fiecare tip de deseu, puteti imbunatati in continuare echilibrul atata de necesar pentru o buna functionare si pentru a proteja natura. Nu uitati sa luati in considerare toate aceste aspecte atunci cand cumparati cosurile pentru gunoi. Sanito.ro este magazinul care va poate oferi o gama larga de produse, iar echipa va poate sugera ce cosuri sunt mai potrivite pentru activitatea sau necesitatea proprie.

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!