E 1 iunie, zi de sărbătoare pentru toți copiii din întreaga lume. Dar și adulților, pentru că în fiecare adult se ascunde un copil. Din cauza problemelor și grijilor din viața cotidiană, uităm de copilul din noi care așteaptă să ne reamintim de el.

Anul acesta nu e doar un moment de fericire pentru că e 1 iunie ziua copilului. În acest an, această zi mai are o semnificație, se redeschid terasele si se dă liber să facă lumea plajă după lunga perioadă de restricții în urma pandemiei de Covid 19. Probabil că acum după carantină și restricțiile care ne-au fost impuse, unii vor aprecia mai mult libertatea.

Așadar, azi e mare sărbătoare din mai multe motive. Eu m-am pregătit deja pentru acest eveniment, făcând shopping  de săptămâna trecută. Nu puteam să las persoanele dragi fără un mic cadou din partea mea. Pot spune că intrasem puțin în panică pentru că nu găseam produsele pe care mi le doream să le cumpăr,  într-un singur magazin. Îmi displace ideea de a face o mie de comenzi, plus e cheltuială mai mare pe livrările la domiciliu.

Într-o seară pe când vorbeam cu o prietenă și îi spuneam că sunt în căutarea unui magazin cu o gamă largă de categorii. Acesta mi-a recomandat magazinul online: Negociat.ro. E un site unde găsești de toate, a susținut ea. După ce am terminat conversația cu aceasta, m-am gândit să arunc o privire să văd ce cadouri pot găsi.

Am accesat direct categoria jucarii si jocuri pentru copii fiindcă am 2 doi nepoței care pentru mine ei sunt prioritari. Diferența de vârstă între cei doi e de 7 ani, iar spre bucuria  părințiilor,  nu-i vede certându-se pe aceiași jucărie.

Așa că la mezinul familiei i-am luat  acest Baby puzzle cu Animăluțe jucăușe.  Pentru că e înnebunit după puzzle-uri și animale. Jocul e din 3-5 piese și îi ajută pe cei mici să-și  dezvolte imaginația, îndemânarea si abilitățile de asociere. E un puzzle perfect pentru copilași cu vârsta cuprinsă între 2 și 4 ani.

jucarii si jocuri

 

Pentru fratele lui mai mare în schimb tot la secțiunea jucarii si jocuri am văzut această superbă mașină Bugatti Veyron

jucarii si jocuri

CB-Mașină Bugatti Veyron 16.4 este o jucărie pentru băieți ce imită până în cele mai mici detalii mașina Bugatti. Modelul elegant și aerodinamic ce conferă unicitate jucăriei printre jucăriile de gen.  Mașinuța e pentru copiii cu vârsta +6 ani

Desigur nu am uitat  de copiii cei mari (adulții) fiecăruia, i-am cumpărat câte un cadou. O mică atenție care să-i facă să se gândească la mine…

Prietena mea a avut dreptate, în magazinul Negociat.or găsești de toate.  De la

Laptopuri, Tablete si Telefoane, PC, Accesorii si Programe TV, Audio-Video și Foto. Electrocasnice și Climatizare, Prăvălie – Market, Auto, Moto, Moda Fashion, Îngrijire Personală și Cosmetice, Cârti, Birotica și Cadouri,  Casa, Bricolaj și Petshop, Sport și Activități în aer liber, Jucării, Copii și  Bebe și până la Zona OUTLET.

În afară că am putut găsi tot ce am vrut, mi-a mai plăcut că clientul are posibilitatea să negocieze prețul produselor. Ceea ce în alte magazine online  nu există acest lucru.

Dacă doriți să fiți la curent cu produsele celor de la Negociat.ro, mai jos vă las datele de contact:

Pe facebook: https://www.facebook.com/negociat/

Pe Youtube: https://www.youtube.com/c/NegociatRo

 

 

Andreea
Urmărește-mă
Ultimele postari ale lui Andreea (vezi toate)

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!
%d blogeri au apreciat: