Cuvinte care schimbă minți

Vă prezint o carte pe care am citit-o de curând

Ea se numește Cuvinte care schimbă minți, Stăpânește limbajul de convingere, scrisă de Shelle Rose Charvet și a apărut la Editura: Amaltea . Cartea face parte din categoria: Psihologie motivațională

Înainte de toate aș vrea să spun că Cuvinte care schimbă minți mi s-a părut o carte ușor de citit, amuzantă și extrem de practică. Cartea aceasta oferă amănunte interesante despre ceea ce motivează oamenii, în ce fel iau aceștia decizii și în general ce le trezește atenția.

Cuvinte care schimbă minți te ajută să înțelegi cum să comunici cu oamenii pe limba lor să zic așa. Eu una citind-o am aflat cum să descopăr tiparele unei persoane sau ale unui grup prin utilizarea Limbajului de Influențare potrivit și cum să aibă cel mai bun impact. Îți explică cum să folosești Limbajul de influențare în orice context de comunicare.

Pentru cei ce își doresc să devină oameni de afaceri, vă recomand cartea această care e numai bună pentru a învăța cum să creați campanii publicitare și de marketing puternice. Este un ghid excelent pentru șefii care doresc să afle cum să angajeze omul potrivit la locul potrivit. Totodată în Cuvinte care schimbă minți puteți afla cum să vă creați echipe foarte performante gestionând punctele tari ale oamenilor în loc să suferiți din cauza punctelor lor slabe.

Cuvinte care schimbă minți, m-a făcut să observ și să analizez mai bine oamenii cu care iau contact zi de zi și să înțeleg de ce, unii dintre ei au fost mereu aproape ș au reușit să atingă scopurile lor în viață, în schimb ceilalți s-au îndepărtat de ele. Am învățat cum să armonizez limbajul și procesele cu ale persoanei cu care interacționez pentru a-i trezii interesul și entuziasmul.

În același timp această carte m-a făcut să descopăr ce tipar sunt eu însămi.

S-ar putea să-ți placă și

4 comentarii

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!