Durerea se defineste cel mai tare prin pierderea linistii si a confortului, prin inlocuirea normalitatii cu o stare alarmanta, tensionata. Durerile fizice se pot anestezia cu medicamente, mai ales cele aflate in faza incipienta, mai greu este cu cele sufletesti.

Dintre toate suferintele spirituale, pierderea unei persoane dragi este cea mai profunda si un singur link iti aduce usurarea durerii https://www.funerare.ro/Servicii-Funerare-Sector-3.

Unde duce link-ul acela? Pe site-ul celei mai bune si celei mai atente firme de pompe funebre, firma care linisteste sufletele apartinatorilor prin tot ceea ce face pentru defunct si care actioneaza perfect si urgent ca inmormantarea sa se faca la timp.

Daca nu poti discuta cu operatorul de serviciu, fiindca ti se ineaca glasul in lacrimi, pana iti revii citeste informatiile de pe site!

Gasesti acolo sfaturi intelepte si cuvinte de imbarbatare, menite sa te intareasca si sa te ajute sa procedezi cum se cuvine.

Parcurge in ritmul tau aceasta etapa, apoi suna si solicita consultanta, fiindca ai nevoie de ea!

Sa stii ca nimeni din sat, din oras sau din cartier nu este indreptatit sa te sfatuiasca, asa cum este reprezentantul unei firme bune de pompe funebre, care a organizat mii de inmormantari si a pregatit multe trupuri neinsufletite.

Consider inmormantarea o ceremonie la fel de importanta ca botezul, de aceea nimic, dar absolut nimic nu trebuie sa fie improvizat.

Recomand pachetele mai costisitoare fiindca:

-sicriele sunt de calitate premium, arata frumos si protejeaza mult timp trupul neinsufletit. Te uiti la ele si iti dai seama ca au clasa, ca sunt lacuite, facute din cel mai tare lemn si lucrate cu multa maiestrie.

Cand privesc un sicriu ieftin ma cuprinde o mila si mai mare, fiindca imi dau seama ca omul respectiv are o casa de veci la fel de modesta ca locuinta in care a trait.

Se spune adesea ca in fata mortii toti sunt egali, dar zicatoarea nu este corecta, fiindca intre un sicriu de lux si unul foarte ieftin sunt diferente mari.

-consider ca apartinatorul are o datorie de onoare sa se ingrijeasca de imaginea mortului sau. Atata timp cat paloarea poate fi acoperita cu un fard de cea mai buna calitate, din moment ce ranile provocate de moartea violenta pot fi acoperite, familia decedatului sa aleaga pachetul care contine si cosmetica funerara. Decedatul mai sta 3 zile in fata celor care vin sa il vada si trebuie sa fie frumos, spalat, imbalsamat si imbracat cu cele mai bune haine.

Daca nu se pot reconstitui trasaturile din timpul vietii si imaginea decedatului ingrozeste, mai bine sa se puna capacul sicriului si sa se aseze o fotografie frumoasa a defunctului.

-sunt importante florile funerare, coroanele funerare si aranjamentul pentru capacul sicriului, fiindca prin intermediul acestora si apartinatorii si cei ce vin la inmormantare isi exprima regretul pentru deces si pretuirea fata de decedat. Pachetele superioare de servicii funerare includ coroane funerare realizate pe suport de burete umed din cele mai frumoase si proaspete flori.

-un astfel de pachet include  si catafalcul elegant din capela. Este o alta grija pe care o preia firma de pompe funebre spre linistea apartinatorilor.

-fara produsele incluse in pachetele mai scumpe de servicii funerare nu se poate face inmormantare, in concluzie acestea tot trebuie cumparate de catre apartinator. Este nevoie de: candele, prosoape si batiste, cosul cu coliva si prescuri, pachetelele cu alimente, uleiul si vinul utilizate in cadrul slujbei.

-ce bine este sa nu te stii singur, cand te confrunti cu un lucru asa de important si atat de dureros! Pachetele silver si gold asigura asistenta permanenta din partea firmei in tot timpul desfasurarii inmormantarii.

Pana la urma, indiferent de pachetul ales este important sa iti faci datoria si defunctul sa aiba parte de o inmormantare decenta, de un parastas in care sa i se evoce faptele bune din timpul vietii, de prezenta celor pe care i-a iubit.

Moartea celui drag devine mai suportabila daca apartinatorul alege o firma de pompe funebre care sa depune o munca de calitate ca totul sa fie gata le timp si facut ca la carte.

Apartinatorii vor fi pretuiti pentru tot ceea ce fac pentru mortii lor de catre toti participantii, dar cel mai exigent evaluator este propria constiinta.

Este bine sa stii ca ai comandat pachetul de servicii optim pentru cel drag, ca despre imaginea lui din sicriu se va vorbi mereu cu apreciere, fiindca machiajul a fost perfect, iar el parea ca doarme in sicriu, ca ai oferit cu larghete pachetele de mancare, batiste si prosoape, ca s-au mirat multi de aspectul sicriului si ca ai ales lemnul cel mai bun.

O inmormantare atent pregatita seamana cu o excursie de sapte stele facuta cu o masina de lux, iar una improvizata cu plecatul pe jos cu o legatura in care sunt puse cateva lucruri.

Nu este dur acest articol, ci drept!

Dupa munca de o viata, fiecare om merita sa aiba la el tot ce este mai bun, mai ales ca nu ia decat un rand de haine bune, o pereche de incaltaminte de sezon, florile daruite de cei care l-au apreciat si sicriul.

Link-ul din titlu, te conduce la cea mai buna firma de pompe funebre cu care trebuie sa colaborezi, daca doresti ca inmormantarea sa decurg afara incidente.

Vezi tu alegi masina cu care pleaca, hainele, sicriul, ii daruiesti florile, il vorbesti de bine si iti curg lacrimile de durere, dar ce va fi mai departe, nimeni nu stie cu adevarat.

Sa speram ca raiul exista si in el ajung toate sufletele oamenilor dragi pe care i-am pierdut!

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!
%d blogeri au apreciat: