Antonimul partial, dar feroce, al prudentei este ignoranta
Un verset biblic spune: ” Fiindcă tu zici: Sunt bogat şi m-am îmbogăţit şi de nimic nu am nevoie! Şi nu ştii că tu eşti vrednic de plâns, şi sărac şi orb şi gol!”
La fel se intampla si cu sanatatea. O avem si ne batem joc de ea, sau organismul da semne ca nu este bine si ne repetam ca suntem sanatosi tun si ca nu avem nevoie de doctor. Antonimul pagubos al prudentei este ignoranta.
De pilda de la Ovb aflam ca exista asigurari facultative de sanatate, dar nu ne intereseaza de parca am fi de piatra. Si muntele se farama sau explodeaza (daca este vulcan activ), cu atat mai mult omul atat de fragil. Maladii cuminti pana la un moment dat, care stau ascunde in corpul nostru, se pot activa din senin si pot avea un ritm galopant. Accidente de munca survin in ciuda protectiei muncii si atentiei si lasa urme in organism. Cele usoare se vindeca in timp, cele grele se lasa cu pierderea capacitatii de munca totale sau partiale, chiar cu handicap.

Omule, este pacatul tau si iti faci singur rau, cand din articolul de pe blogul Buckeyeapp.com afli ca poti sa apelezi la un consultant ovb pentru asigurare facultativa de sanatate si ignori avertismentul!
Nimeni nu vrea sa se imbolnaveasca si nimeni nu vrea raul semenului sau, dar nenorocirea se abate din senin asupra omului. Este bine sa-ti faci un adapost din timp bun, din vreme de pace sa ai unde te ascunde la vreme de razboi.
Sa zicem ca ai salariu si angajatorul se ocupa de asigurarea ta medicala!
De ce sa nu ai si una facultativa care sa-ti asigure accesul la cei mai buni medici si la cele mai bune servicii medicale?
Nu strica sa intri acum pe site-ul celor de la Ovb si sa soliciti consultanta din partea unui expert. El iti ca spune ca polita facultativa de sanatate iti asigura accesul la reteaua medicala NN, iar daca doresti internarea la un alt spital particular, cheltuielile tale vor fi decontate din polita.
Ce recomanda serviciile ovb?
-Experienta solida de 40 de ani pe piata mondiala de profil cu numarul clientilor in ascensiune, fapt care demonstreaza seriozitate si profesionalism. Tot de aici reiese ca are numeroase parteneriate si colaborari linistitoare pentru clienti.
-Isi desfasoara activitatea in 14 state europene, aspect care demonstreaza seriozitatea si nivelul de dezvoltare.
-Disponibilitatea se masoara in cei peste 5100 d econsultanti si peste 3 milioane de clienti multumiti.
-De 12 ani Ovb isi desfasoara cu succes activitatea si in tara noastra.
Avand in vedere aceste coordonate, sa fim prudenti si sa ne facem in acest moment o asigurare facultativa de sanatate prin intermediul firmei de consultanta amintite mai sus!
Pe internet sunt multe articole bine documentate si oneste despre activitatea consilierilor experti de aici.
Ignorand sansa de a beneficia de serviciile celor mai buni medici si de a fi internati in cele mai bune spitale, in cazul unor imbolnaviri grave, ne autocondamnam, ne autopedepsim.
Mai bine facem economii de la altceva si ne asiguram sanatarea, decat sa ignoram aceste sfaturi de o importanta vitala!

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!