Imagineaza-ti ca prin puterea ta de constientizare, de analiza si intelegere a arhitecturii energetice a Matrix-ului vietii, ai puterea sa identifici si sa inlaturi cauzele care ti-au determinat imbolnavirile, starile emotionale si mentale negative, blocajele si conflictele in viata! Nu este numai o iluzie, este realitate!
Tu hotarasti si materializezi, fiind co-creatorul vietii tale.

Ce este Innerwise?

Innerwise ca metoda a medicinei energetice este cunoscuta si folosita deja in 11 tari si patru continente ale lumii de catre 65 mentori care predau cursuri si nenumarati terapeuti si persoane private.

A fost dezvoltata de medicul si filozoful german Uwe Albrecht in ultimii 25 de ani, pentru a fi aplicata cu usurinta de fiecare dintre noi!
Noi, oamenii, ca forme materializate de energie cu posibilitati enorme de constientizare, ne putem trata singuri cu ajutorul frecventelor, fiind responsabili pentru sanatatea si fericirea proprie. Si nu numai oamenii, ci si animalele sau sistemele (firme, concerne…) pot fi privite ca fiinte care au nevoie de vindecare si de clarificarea campului lor energetic.

Innerwise, in limba romana insemna intelepciune interioara. Poti sa o percepi ca pe un camp energetic al vibratiilor inalte, care sustine dezvoltarea personala si poate aduce vindecare, armonie si stabilitate in concordanta cu izvorul creatiei si cu legile Matrix-ului vietii.

Puneti urmatoarele intrebari si reflecteaza asupra lor:

Cat te simti de fericit si implinit in viata ta?
Te simti liber si usor? Ai recunoscut si traiesti sensul existentei tale?
Cine esti TU? Adanc, autentic, pur. Fara sa te identifici cu scolile pe care le-ai urmat, cu familia, cu ceea ce faci ca meserie. Pur si simplu TU?

Ideea de baza este ca totul se afla in noi, trebuie numai sa ne reamintim. Recunoscand blocajele si cauzele care le-au determinat, le putem inlatura prin reactivarea calitatilor si resurselor proprii, deblocand astfel fluxul energetic.
Viata inseamna miscare, schimbare, dar si a da drumul, a elibera, a nu ramane fixat pe momente, idei, sentimente, persoane. O curgere permanenta.

Ca fiinta umana, ti-a fost data inteligenta celulara (a corpului), cea mentala, inspiratia, intuitia si inteligenta inimii. Fiind conectat cu sursa divina, ai acces la energia sufletului manifestata in vitalitate, creativitate, energie distructiva si energia iubirii, traind autarc si in libertate.

Te poti percepe in aceasta complexitate?

Pentru a primi raspunsuri la aceste intrebari poti folosi Innerwise.
Tehnicile, instrumentele, principiile acestei metode pot fi aplicate indiferent de ceea ce ai invatat sau studiat pana acum.
Pentru a te simti liber, multumit, dornic de a trai si a savura viata!

Ce posibilitati ai de a afla mai multe despre aceasta metoda minunata a medicii energetice ?

Puteti accesa site-ul https://www.innerwise.me/RO, site-ul
https://map.innerwise.com/listing/romania/ sau grupul de pe Facebook: Innerwise Academy Romania.

Farmacia mica vindecatoare este unul dintre instrumentele Innerwise, cel mai cunoscut si mai usor de folosit.

Contine:

  • 309 cartonase ale simfoniei vindecatoare pentru terapie
  • 6 cartonase pentru autodiagnosticare
  • Un cartonas copiator pentru transferarea frecventei vindecatoare pe amuleta
  • amuleta pentru simfonia vindecatoare
  • brosura (manual de intrebuintare )

Le puteti achizitiona daca apasati pe linkul de mai jos:
https://shop.innerwise.com/collections/heilkarten-und-sets/products/the-complete-healing-syste.

Terapeut Anca Hajdu

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!