Lorenzo Cristian, magician evenimente

Cu o seară în urmă am primit un telefon de la unchiul meu. M-a anunțat că în curând va avea parte de un mare eveniment, firma sa lansează produs nou pe piață. Acesta mi-a spus că își doreşte foarte tare să particip şi eu la această lansare. M-am bucurat mult de această invitaţie.

În timpul acestei convorbiri, am înțeles că vrea să invite la eveniment:  presa, alte firme și potențiali clienți. Unchiul meu mi-a dezvăluit că pentru lansarea ce va avea loc i-ar trebui un profesionist.

Acesta are nevoie de profesioniști pentru ca evenimentul să fie mai interesant și mai antrenant. Prin urmate m-a rugat să îl caut eu .După ce am încheiat această convorbire cu el, am intrat pe internet să găsesc ce mi-a cerut.

Sinceră să fiu nu am  „săpat” prea mult pe internet, pentru că mi-a apărut ca rezultat magician evenimente.  

Când m-am uitat mai bine pe pagina găsită, am văzut că este vorba despre marele magician Lorenzo Cristian. De asemenea serviciile pentru evenimente corporate sunt organizate de echipă acestuia care face totul mai frumos prin numere de magie.. Aşa că i-am dat imediat adresa lor de contact şi unchiului meu.

Azi mi-am verificat garderoba, ca să mă hotărăsc cu ce să mă îmbrac la această ocazie. Între timp m-a sunat unchiul să-mi dea vestea că a luat legătura cu acea echipă . S-a înțeles cu ei cum să pună totul la punct pentru eveniment. Apoi mi-a mulţumit şi mi-a mărturisit că e profund recunoscător pentru că l-am ajutat.

De când mă ştiu m-am împăcat extraordinar de bine cu acest unchi. Și acum îmi amintesc că mă răsfăţa mai mereu când eram mică. Mă plimba în parcuri şi îmi cumpăra câte dulciuri doream.

Aştept cu nerăbdare să fiu alături de unchiul meu la un asemenea eveniment din viaţa lui.

 

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!