E luna pufului de păpădie. E acea perioadă în care putem visa în timp ce ne punem dorințe, sau trimitem gânduri înspre Inalt.. Acum soarele și luna își trăiesc povestea în lumina și gingășia păpădiei.

Acum, în puf de păpădie e ascuns și șoptit MAI. Acel mai pot, mai rezist, mai fac un pas pe potecile vieții, mai vreau să sper, pe care fiecare îl purtăm în suflet.

E luna indemn care ne aduce aminte că putem să inflorim delicat și să fim risipitori de frumos și speranță înspre cei din jur. E ca o chemare spre hoinăreală nu doar afară, ci si în fiecare cotlon al sufletului.:”MAI CAUTA CA SA POȚI SA MAI CREȘTI, SA MAI DARUIESTI DAR SA MAI POTI SI PRIMI. ”

Undeva acolo unde suntem noi și atât apar și întrebările. Caci ce sau cum am fi fără întrebări? Poate am fi mai liniari, mai triști, caci nu am știi să căutăm și să aflăm frumusețea lumii.
Acum e vremea pentru mai multe căutări și aflării, descoperiri, întâlniri cu noi și cu oameni noi care sa ne mai provoace sa fim și mai buni și mai intelepti.
Fiecare zi e despre noi dar și despre ceilalți. Să ne iubim mai mult, să întindem mai des mâna spre cel de lângă noi, să ascultăm mai mult, mai atent.
Undeva, în suflet e timpul sa punem mai multe amintiri și lucruri frumoase care sa ne aducă cu un pas mai aproape de a fi perfecți în imperfecțiunea noastră umană.
Asta e puterea lunii Mai. E luna ce spune să nu stagnâm, sa adăugam ce e bine pentru noi, sa fim curioși, sa dorim mai mult sufleteste.

Dragi mei, să va fie luna mai o călătorie superbă care sa se prelungească in fiecare luna și să nu uitați sa zâmbiți, sa mângâiați inimile celor ce poate au acum nevoie.

Articol scris de Laura.

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!