Frumusetea unei femei

Sursa foto:  Google

” Frumusețea nu se măsoară prin volum. O singură floare face să se vadă un pom mare; o singură stea da armonie întregului cer întunecat”. (Rabidranath Tagore)

Frumusețea unei femei e din ce în ce mai mult înțeleasă greșit, după părerea mea,  mai ales de către tinerele din ziua de azi. Asta se întâmplă probabil și din cauza mass-mediei, care promovează astfel de tipare.

Mă refer la fetele care exagerează prin curele de slăbire. Iar în urma acestui fapt unele cad în anorexie și le poți număra oasele atunci când le privești, umblând din estetician în estetician și făcând mii de intervenții chirurgicale pentru a deveni perfecte neînțelegând că nu se poate să atingă niciodată acea „perfecțiune”,

Prin operații nu numai că își corectează defectele fizice, dar își măresc chiar peste măsura buzele și sânii. Din păcate, tot mai multe fete optează foarte devreme pentru astfel de intervenit chirurgicale și într-un mod exagerat …

Câți ani pot fi mulțumite de cum arată după aceste operații? Un an, doi, trei? Oare se merită asemenea sacrificiu ?

În primul rând, oricât de mult ar învestii ele în aspectul fizic, e inevitabil cu trecerea timpului să nu-și pună amprenta pe trupul și chipul lor, transformat în ”păpuși barbie’. Eu le văd, pe majoritatea, mai mult mutilate decât frumoase.

Cum să atragă ele bărbații, care să le iubească și să le respecte, dacă nu au nimic altceva în cap decât să arate „perfecte” din punct de vedere fizic ?

Frumusețea o văd mult mai complexă. Ca de exemplu: O femeie ar trebui să fie naturală și simplă, dar și îngrijită, elegantă, educată, inteligentă, echilibrată. Să aibă o atitudine corectă fată de ceilalți. Să nu fie vulgară prin vorbă și port.

Toate astea la un loc nu numai că te pot face frumoasă în adevăratul sens al cuvântului, dar te fac și RESPECTATÃ de cei cu care intri în contact. Toate astea te vor face să emani frumusețe prin toți porii și vei fi de neuitat pentru mulți.

Poți să devii frumoasă prin felul în care vorbești și prin tonul cald al vocii, prin privirea ta …

Dacă ești inteligentă, vei scoate pe gură cuvinte frumoase, ce iți va face buzele să arate superb, fără să mai ai nevoie de nici un botox. Îți poți modela trupul ducându-te la sală, sau făcând mișcare prin parcuri, în natură și mâncând sănătos.

Nu ai nevoie să fii șnur. Nu ai nevoie să ai buzele și sânii imenși ca să fi „frumoasă”. Pentru că asta e doar o iluzie trecătoare.

Lucrează cu interiorul tău și vei avea persoane lângă tine care te vor merita și adora !

S-ar putea să-ți placă și

1 comentariu

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!
%d blogeri au apreciat: