Primăvara trecută, am concurat pentru prima dată la SuperBlog. Prietena mea cea mai  bună, m-a provocat  să particip la una dintre probele acestui concurs. Am acceptat și mi-a plăcut. Ba chiar am mai participat după aceea la încă o probă.

Mi s-a părut interesant să mă aflu într-o competiție cu atâția bloggeri pasionați de scris și care mulți erau participanți cu vechime. SuperBlog a fost un concurs care mi-a pus imaginația la treabă. Cele două probe, m-au scos din starea de monotonie făcându-mă să fiu cât mai creativă. Înainte de a concura eram sceptică în privința inspirației mele, care e mai mult fugită pe câmpii. Într-un final mi-a venit în ajutor.  Notele pe care le-am primit, au fost mai bune decât m-am așteptat. Acest lucru mi-a dat mai multă încredere în mine.

SuperBlog se desfășoară de  două ori pe an, primăvara și toamna. E cel mai longeviv și antrenant concurs din blogosfera românească. În toamna asta e la 25-a ediție în care invită bloggerii la o nouă competiție de povești. Armele cu care se luptă  aceștia sunt creativitatea și imaginația. Cea mai frumoasă poveste, câștigă. Premiile sunt la fel de tentate ca în fiecare ediție.

 Însă cel mai important este că chiar dacă nu iei niciun premiu, înveți foarte multe lucruri.  Participând la toate probele, îți dezvolți abilitatea de a scrie într-un ritm alert. Devii mai atent și mai disciplinat. Dobândești cunoștințe  în materie de content marketing și SEO, Cu alte cuvinte, e un concurs care te provoacă să intri în competiție cu tine însuți și să descoperi că poți mai mult  De asemenea ai ocazia să cunoști și să legi prietenii cu oameni care au aceeași pasiune ca și tine.  

Așadar, pentru că în primăvară am prins gustul competiției, mă înscriu la SuperBlog ediția a 25-a din această toamnă.  Nu particip la toate probele, ci voi alege câteva. Să vedem cum mă descurc și de data asta.

În încheiere, le urez tuturor concurenților multă inspirație și succes!

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!
%d blogeri au apreciat: