A venit momentul să vă vorbesc despre una dintre clipele mele de răsfăț. O plăcere pe care o am de mulți ani și care nu-mi lipsește în nicio dimineață. Dacă stau să mă gândesc mai bine, l-aș putea numi viciu. Da,  singurul meu viciul, e acela de a bea cafea.

De obicei îmi place s-o savurez simplă, fără lapte, cum o beau unele persoane.  Laptele mi se pare că îi strică tot gustul, sau poate am senzația asta doar pentru faptul că nu mă omor după el.

Când mă trezesc și îmi beau cafeaua, mă cuprinde o stare de bine.  E o licoare care îmi dă energie, mă simt mult mai inspirată și am spor în activitățile pe care le desfășor pe parcursul unei zile.

În urmă cu o săptămână, m-am trezit într-o dimineață că mi se evaporase cafeaua din cutie. Priveam în ea și mă miram când s-a terminat, de nu mi-am dat seama.

Chiar atunci aud că-mi sună telefonul, când mă uit, văd că e numărul unei prietene care îmi este și vecină de cartier. Am răspuns pe un ton bosumflat, care a făcut-o pe aceasta, să mă întrebe ce mi întâmplase.

I-am spus că nu mai am cafea și că sunt ca și moartă fără ea. Prietena mea mi-a zis că nu e bai, să trag ceva pe mine și să dau o fugă la ea, că mă așteaptă cu cafeluța caldă. Evident, nu am stat pe gânduri și m-am îmbrăcat cu un halat. Doar ce am trecut strada, într-un minut am fost la ușa ei.

De cum am intrat în apartamentul său, m-a învăluit o aromă de ciocolată și portocală. Am fost invitată să iau loc pe scaun. Am observat că mirosul vine din cele două cești care erau pe masă. Am ridicat curioasă ceașca mea și am sorbit o gură de cafea. În acea clipă papilele gustative mi-au fost alintate de acea aromă deosebită.

M-am trezit spunând: Wow, ce e asta? N-am băut așa ceva niciodată. E pur și simplu delicioasă.  Atunci vecina mea mi-a zis, că  se numește Cafe Cult și e cafea cu aromă de ciocolată și portocală. A comandat un bax de  la Webcoffee.ro, care e un magazin online dedicat acestei licori energizante. Mi-a mărturisit, că de când a aflat de el, a devenit clientă fidelă  și mi-a recomandat să-mi arunc o privire pe site-ul magazinului. Apoi  am vorbit de a le noastre cât ne-am savurat cafeaua.Cafea vu aromă de ciocolată și portocală

Când m-am întors acasă, încă mai simțeam acel gust de ciocolată și portocală. Așa că m-am pus la calculator și am accesat Webcoffee.ro. Pe pagina lor am descoperit o multitudine de arome și gusturi . Pentru că toate mi se păreau foarte tentate, greu am ales să-mi comand și eu un bax de cafea cu aromă de caramel, tot din gama Cafe Cult .

Comanda mi s-a livrat rapid. De atunci casa mea miroase a caramel în fiecare zi., iar gustul cafelei e înnebunitor de delicios.

Vă place cafeaua? Puteți viziona  produsele celor de la Webcoffee pe adresa:

http://www.webcoffee.ro/

0722 593 295

office@webcoffee.ro

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!