Tantra masajul se distinge prin utilizarea energiei sexuale în scopul accesării și obținerii unei elevări spirituale. Tantra și tehnicile de practică ce derivă din știința Tantra provin din Himalaya, cu peste 9000 de ani în urmă. Liderii religioși s-au raportat la actul sexual ca la un ritual care duce la eliberarea spirituală și la obținerea unei stări superioare a conștiinței. Masajul Tantra este un masaj de eliberare a energiei și are ca obiectiv principal: trezirea și ascensionarea energiei Kundalini.

Astăzi, masajul Tantra bazat pe principiile Tantrei activează toate părțile corpului. Masajul Tantra este soluția ideală pentru a obține o relaxare perfectă a corpului și a minții, cu posibilitatea de a trăi stări de orgasm.

Tantra masaj

Relaxare totală

Un masaj întotdeauna ajută la scăderea stresului, dar nici unul nu este ca și masajul Tantra. Depășește relaxarea corpului ce vizează bunăstarea ta la toate nivelurile: fizic, sexual, emoțional și spiritual. La sfârșitul unei sesiuni de masaj Tantra, desfășurată într-un salon profesionist specializat în arta masajului Tantra, te vei simți complet revitalizat.

Principiu de bază

Tantra masajul este o tehnică de masaj care a existat încă din timpuri imemoriale. Tehnica este practicată în moduri diferite în funcție de maseuză, totuși, obiectivul rămâne același: trezirea energiei Kundalini. Kundalini este o energie foarte puternică situată la baza coloanei vertebrale a cărei trezire permite vindecarea multor tipuri de afecțiuni spirituale, emoționale sau fizice. Unul dintre efectele secundare ale acestui masaj este eliberarea energiei sexuale. Cele două tipuri de energie (sexuală și spirituală) sunt foarte apropiate una de cealaltă și interdependente. Prin răspândirea în organism, energia sexuală creează, efecte senzuale și o stare de plăcere foarte intensă.

Masajul Tantra se face cu ulei, constă în mișcări de frământare, presiune ușoară și mișcări de efleuraj pe toate părțile corpului și atinge punctele de energie (chakre). Toate mișcările trebuie efectuate încet, lent. De-a lungul masajului, respirația trebuie să fie lungă și profundă.

Un control mai bun al respirației

În timpul masajului Tantra, maseuza te va învăța cum să utilizezi diferite tehnici de respirație care și-au dovedit deja beneficiile. În primul rând, aceste tehnici întăresc efectele masajului, dar te învață să îți controlezi respirația și, în același timp, reacțiile naturale ale corpului. Acest lucru este ideal pentru cazurile de ejaculare prematură.

Echilibrul emoțional

Dincolo de relaxarea fizică, masajul Tantra vizează bunăstarea emoțională și te ajută să depășești obstacolele care împiedică dezvoltarea personală. Fiecare sesiune de masaj Tantra este o lecție în care plăcerea pe care o simți te învață să ai mai multă încredere în tine și să îți recâștigi respectul de sine, să obții un echilibru personal mai bun în viața de zi cu zi.

O sesiune de masaj Tantra aduce relaxare tuturor mușchilor, o profundă bunăstare și o nouă vitalitate sexuală. În multe cazuri, stimularea erotică produsă de masaj va duce la creșterea excitării orgasmului, deși acest obiectiv nu este principal.

O nouă senzualitate

Prin intermediul unei sesiuni de Tantra masaj, te vei cunoaște mai bine și vei trăi mai bine senzualitatea. Masajul te forțează să îți eliminați temerile. Vei redescoperi fiecare parte a corpului tău sub mâinile experte ale maseuzei.

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!