Se spune că în postul Crăciunului ar trebui să facem cât mai multe fapte bune. Eu încerc in fiecare să fac acest lucru. Nu vreau să mă laud, dar mereu găsesc soluții sa aduc bucurie pe fața unor oameni. Anul asta am reușit să ajut mai multe persoane, dar pe cineva nu-i voi uita niciodată. Imaginea bucurii sale m-a însoțit toate zilele Crăciunului.

Cu vreo două săptămâni înainte de Marea Sărbătoare a Nașterii Domnului nostru Iisus Hristos, am văzut pe rețelele sociale o postare unei persoane care vindea produse de cofetărie, chiar o prietenă bună a distribuit postarea. Chiar aveam nevoie de un tort și de prăjituri deoarece urma să fie ziua mea de naștere. Instinctul mi-a spus că apelez la serviciile acelei persoane. I-am dat telefon și am făcut comandă. Surprinderea mea a fost mare  când am gustat produsele de cofetărie cumpărate, aveau acel gust aromat din copilărie.

Când am vrut să mai comand prăjituri, persoana care le făcea mi-a spus cu tristețe că nu mai poate face pentru că nu are comenzi și nici bani. Această veste m-a întristat foarte tare, in sfârșit găsisem prăjituri exact ca in copilăria mea.

Toată ziua aceea m-am gândit  numai acolo, dacă nu făceam ceva înnebuneam. Am făcut ceea ce mă pricep eu cel mai bine, adică i-am cumpărat acestei persoane un domeniu web , plus web hosting de la o firmă cu care colaborez la serviciu. Eram de părere că această persoană are nevoie de un site unde să-și promoveze produsele de cofetărie,  mi-am propus s-o ajut să-și dezvolte afacerea.

Toată noaptea aceea m-am ocupat de site. Firma de la care am cumpărat web hosting are cele mai bune preturi în acest domeniu, știu sigur asta pentru că lucrez cu ei in fiecare zi la serviciu. Puteți să vedeți mai multe pe pagina de Facebook. Știu cum stă treaba, persoana cu produsele de cofetărie trebuie să plătească în fiecare an web-ul hosting, ii prinde bine să aibă un preț bun.

In următoarele zile m-am ocupat foarte mult de noul site, am postat multe produse de cofetărie pe el, le-am promovat foarte mult. Înaintea Crăciunului m-a sunat persoana care face prăjiturile să-mi spună că este bucuroasă că are o mulțime de comenzi de onorat până la Marea Sărbătoare. A fost cea mai bună veste pe care am primit-o anul asta, munca mea nu a fost în zadar, chiar reușisem sa fac ceva pentru această femeie minunată care face cele mai delicioase prăjituri.

Timp de un an nu va avea nimic de plătit pentru site. I-am  achitat eu taxa pentru web hosting pe durata unui an calendaristic. I-am promis că voi fi mereu alături de ea că s-o ajut la promovarea produselor de cofetărie, site-ul va fi mereu pe mâna mea. Eu o să mă ocup in continuare de promovarea lui.

Dumnezeu are grijă de toată lumea, nu cred că a fost o întâmplare faptul că am văzut acea postare și am simțit că trebuie să comand prăjituri și tort de la această persoană. Cineva acolo Sus a vrut să aflu și să mă implic, să ajut la dezvoltarea acestei afaceri, să-i fac site, să-i cumpăr web hosting.

Sărbătorile de iarnă din acest an au fost speciale și vor fi in continuare speciale datorită prăjiturilor  cumpărate de la doamna mea minune. Atâtea prăjituri nu am mâncat niciodată.

Să dea Domnul să avem un An Nou mai bun cu bucurii și împliniri, să fim sănătoși și să încercăm să fim oameni mai buni nu doar cu ocazia Crăciunului. Să ne gândim la cei de lângă noi și în zilele normale din an. Senzația pe care o ai când faci un om fericit,  este de nedescris în cuvinte.

La mulți ani tuturor!

Contact:

Adresa: Str. Calea Floreasca nr. 169, Cladirea IPA, Etaj 2,

Camera 4, Sector 1, 014459, Bucuresti, Romania

Cod Fiscal: 16667745

Reg. Com: J40/12864/10.08.2004

Telefon: 0376448020

Email: vanzari@gazduire.rosuport@gazduire.ro

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!