Uncategorized

Amanet masini Bucuresti, locul in care o mare consumatoare de bani devine fabrica de bani

Masina este utila pentru familie, dar prin definitie o mare consumatoare de bani. La schimbarea anotimpurilor se impune schimbarea cauciucurilor, manopera care este facuta de specialisti in schimbul banilor.

Benzina si motorina se scumpesc cu cativa banuti, dar la cantitati mai mari se observa. Asigurarile si impozitele s-au dublat, plus ca apar si mici defectiuni care trebuie sa fie reparate. Daca se iau in calcul si amenzile: jumatate din vina masinii, jumatate din vina soferului grabit care nu respecta reguli omul intelege cat de multi bani toaca o masina.

Se poate compara pretul unui abonament pe metrou cu costurile deplasarii cu masina personala la serviciu pentru o evaluarea clara a situatiei.

Cand o familie este stransa cu usa, se aduna restante la intretinere, la facturi se impune sa renunte la masina, cel putin pentru o perioada, dar cum sa faca acest lucru?

Este clar ca nu poate sa o lase in drum pur si simplu, fiindca daca o abandoneaza, tot proprietarul achita impozitele. Exista insa un loc in care autoturismul, acel mare consumator de bani, poate fi transformat intr-o sursa de bani.

Incepand cu aceasta informatie este posibil ca acest articol sa starneasca interesul multora. Cele relatate mai sus nu reprezinta un act de magie, ci o relatie economica.

Minunea se intampla la una dintre cele mai bune firme de amanet masini Bucuresti, Amanetulauto.

O masina din cauza careia o familie nu mai face fata cheltuielilor poate fi pusa sa faca bani, fiind dusa la amanet. Timp de 30 de zile va sta inter-un loc bine pazit, avand un acoperis care sa o fereasca de ploaie, de ninsoare sau de razele soarelui.

Cati bani poate aduce o masina in aceste vremuri grele din toate punctele de vedere? 70% din valoarea ei reala de pe piata, suma care sa aduca familia respectiva pe linia de plutire. Se elimina o cheltuiala si se aduc niste bani in casa, comisioanele fiind cele mai mici.

Daca o persoana s-a decis sa renunte acum la masina, maine, dupa ce discuta cu reprezentantul casei de amanet poate sa o duca la sediul firmei si sa incaseze banii dupa semnarea contractului de doua pagini.

Nu exista vreun contract mai mic, mai bine structurat si formulat mai pe inteles cum este cel de la Amanetulauto!

La firma Amanetulauto se ofera imprumuturi incepand cu suma de 10000 de lei pana la peste 40000 de lei, comisioanele variind in functie de valoarea imprumutului.

Ce se intampla cu masina dupa ce este adusa la aceasta casa de amanet?

Ceea ce isi doreste posesorul ei! Daca doreste sa o ia inapoi, va face tot posibilul sa stranga bani si sa  achite datoria la sfarsitul contractului, daca doreste sa o vanda, va fi ajutat sa o vanda.

Cine doreste sa vanda masina pe un pret bun, sa ceara ajutorul specialistilor de la Amanetulauto si nu va regreta. Toate etapele care preced vanzarea vor fi pregatite minutios. Mai intai, autoturismul este evaluat corect, apoi estetizat cu grija. In timp ce diagnoza stabileste problemele masinii, cosmetizarea are rolul de a-i schimba imaginea in bine, iar sedinta foto de a o face irezistibila.

Gasirea clientului potrivit nu este o problema pentru Amanetulauto si tot reprezentantii acestei firme se ocupa de actele de vanzare-cumparare.

Omul trebuie sa decida la timp eliminarea din viata lui a marilor consumatori de bani si de resurse si sa se elibereze de ei pana la redresarea financiara.

Este greu fara masina, dar cu datorii uriase este si mai greu.

Vanzarea unei masini, chiar daca este fortata, nu reprezinta o tragedie, fiindca ea poate fi urmata de redresare financiara si de cumpararea unei masini mai bune.

Omul trebuie sa se adapteze vremurilor ca sa supravietuiasca si sa aleaga oameni puternici care il pot ajuta.

Amanetarea masinii a devenit un fenomen frecvent si oamenii nu se tem sa recurga la aceasta solutie. Aducerea masinii la amanet nu genereaza complicatiile pe care le genereaza un credit bancar.

Comisioanele nu se modifica in timpul derularii contractelor si in cele doua pagini ale contractului de amanetare nu exista clauze ascunse sau prevederi ce pot fi interpretabile.

Banca aplica sanctiuni in cazul amanarii ratelor  si se poate merge pana la recuperari silite, in timp ce firma ce primeste masini la amanet sustine clientul sa isi vanda masina cand nu isi mai poate achita datoriile.

Sustinerea financiara este puternica, onesta, iar clientii nu se simt singuri in fata datoriilor. Lipsa banilor genereaza traume, de aceea oamenii cauta solutii pentru rezolvarea problemelor care incep si se termina cu bani.

Perioada critica din punct de vedere economic poate fi depasita cu alegerea unei firme care sa primeasca bunuri valoroase la amanet si sa dovedeasca intelegere, cand clientii nu isi pot inapoia datoriile.

Amanetulauto a ajutat mii de romani sa isi achite facturile, sa isi cumpere lemne pentru iarna sa isi trimita copiii la scoala cu rechizite si haine noi.

Empatia de care da dovada o face sa fie una dintre cele mai apreciate case de amanet din tara. Un ajutor de nadejde in caz de criza de lichiditati conteaza enorm, mai ales cand el se prelungeste si cand omul nu isi poate achita datoria fata de firma de amanet.

In concluzie, posesorii de masini care se afla in criza de bani sunt invitati sa intre pe site-ul firmei Amanetul auto si sa se informeze, iar dupa copierea datelor de contact, sa solicite consultanta si sa aiba incredere. In mod sigur nu vor regreta!

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!