Marea Britanie este un simbol al excelentei in foarte multe domenii. Studiile in Anglia, diplomele sau certificatele obtinute sub pavilionul unor prestigioase institutii britanice reprezinta o cale sigura spre success, precum si o garantie a faptului ca tu, ca posesor al acestor recunoasteri, ai un nivel de pregatire exceptional.
Una din cele mai cunoscute si ravnite certificari din lume este Cambridge. Prin aceste teste Cambridge iti este recunoscut nivelul de limba engleza pe plan international.
Testarea Cambridge este sustinuta de peste 5 milioane de persoane anual. Este o conditie obligatorie pentru a te angaja in anumite institutii internationale sau pentru a studia in universitati de prestigiu din lume. Aceasta evaluare este sinonima cu excelenta datorita lingevitatii sale (a fost fondata in 1913) dar si institutiei care i-a dat numele, Universitatea Cambridge din Marea Britanie, a patra cea mai veche universitate din lume, fiind inaugurata in anul 1209.
De aceea, din ce in ce mai multi oameni isi doresc sa obtina aceasta recunoastere international. Din fericire, exista suficiente scoli si centre unde poti face pregatire pentru aceasta evaluare. Pentru obtinerea unor rezultate cat mai bune insa, trebuie ca si alegerea locului pentru pregatirea Cambridge sa fie facuta cu mare grija.
O scoala excelenta, care iti poate oferi formarea necesara pentru evaluarea Cambridge, se afla la Craiova. Se numeste English Connection. Aflata intr-o locatie deosebita, scoala iti pune la dispozitie, in primul rand, sali de curs primitoare si confortabile. In al doilea rand, formatorii sunt adevarati profesionisti. Printr-o metoda de predare unica, axata pe individ, profesorii de la English Connection reusesc sa stimuleze interesul elevilor de toate varstele, sa creeze cursuri Cambridge Craiova de calitate, motivante si interactive.


Pregatirea pentru Cambridge se face pentru fiecare tip de evaluare in parte.
Primul tip este Cambridge First Certificate (FCE). Este evaluarea cea mai comuna si raspandita in lume. Totusi, chair daca este primul tip de evaluare, asta nu inseamna ca obtinerea acestei certificari este foloare la ureche. FCE-ul va fi dovada faptului ca tu ai un nivel foarte bun de engleza, ca poti sa faci fata celor patru elemente testate: Citire, Scriere, Asculatare, Conversatie. Profesorii de la English Connection vor lucra intensiv pentru a te ajuta sa aprofundezi cele patru elemente.
Urmatorul tip de evaluare Cambridge este Certificate in Advanced English (CAE). Acest tip de evaluare se adreseaza acelora cu un nivel avansat de limba engleza.CAE este pentru cei ce isi doresc sa lucreze in institutii business de prestigiu, sa participe la conferinte sau seminarii in diferite domenii. Din fericire,formatorii scolii sunt special pregatiti pentru a va oferi sprijin si indrumare in vederea sustinerii si promovarii cu succes a evaluarii mai sus amintite.
Al treilea tip de evaluare este Proficency in Advanced English (CPE). Este certificarea care atesta excelenta in limba engleza. Cei ce obtin acest atestat au un nivel de limba engleza similar cu cel al vorbitorilor nativi. De asemenea, ei se descurca in situatii diverse si poseda un limbaj extrem de dezvoltat si complex, cunoscand termeni uzuali, academici si de profil. English Connection ofera, inclusiv pentru acest tip de testare, o riguroasa si atenta pregatire.

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!
%d blogeri au apreciat: