Realizările mele din anul 2017
Acesta este primul meu articol pe anul 2018 și vreau  să vă urez ca Noul An să fie și mai bun ca cel precedent. Vă doresc ca toate planurile pe care le aveți, să le realizați cu succes. Iar de vor fi și eșecuri, nu-i nimic, eșecurile sunt făcute ca să învățăm. Viața nu trebuie să stea pe loc numai din cauza unei nereușite, atâta timp cât nu o percepem ca pe o catastrofă.

Anul 2017 pentru mine a fost unul destul de bun. Am făcut lucruri pe care înainte le credeam imposibile să le fac singură.  Anul trecut am descoperit că pot intra într-un supermarket, să  îmi aleg un produs și să mă duc la casă  să-l plătesc. Fără să aștept ca altcineva să facă asta în locul meu. Nu știu dacă aș putea exprima în cuvinte cum m-am simțit, însă pot să spun că a fost un sentiment minunat.

După această experiență m-am gândit să nu mă opresc aici. Îmi place cafeaua, dar niciodată până  astă vară nu am intrat într-o cafenea. Așa că m-am dus  la cea mai apropriată cafenea, dificultatea mea de a vorbii nu a fost un obstacol fiindcă le-am scris pe telefon ce cafea doresc să beau, iar ei m-au servit. Am comandat ceea ce acasă nu pot să beau (un pahar cu Caramel Correto care este de fapt un Cafe late cu vanilie și extra caramel). Acea cafeluță am savurat-o afară, avea un gust delicios de caramel, însă  plăcerea de o savura a fost mult mai  mare și pentru  că nu am avut nevoie de nimeni ca să-mi cumpăr acel pahar. M-am simțit fericită.

Îmi place să vizionez filme la cinematograf, dar nu mereu sunt persoane disponibile pentru a mă însoți la un film. Și de  ce să nu recunosc, am vrut să văd dacă mă descurc să întru la un film singură. Prin urmare m-am uitat online pe programul de la cinematograful care este aproape de mine. Am ales filmul  Atomic Blonde și m-am dus.

Am ajuns ceva mai devreme , m-am dus la lift ca să urc fiindcă cinematograful e la etaj. Înainte de ajunge la lifturi, îmi făceam griji că nu o să pot apăsa pe butoane, dar m-am înșelat. Butoanele liftului  sunt exact unde trebuie ca să am posibilitatea de a ajunge la ele. Nu știam asta până atunci  pentru că mereu am mers însoțită și apăsa altcineva.

În lift din nou am avut  acel amestec  de emoții și bucurie  că am reușit-o și pe asta să o fac singură. Mai aveam încă un pas de trecut și îmi făceam griji că nu o să pot.  Am procedat la fel ca la cafenea, celor de acolo le-am scris pe telefon la ce film am venit să văd. Mi-au spus  în ce sală este și am intrat.  Mărturisesc că-mi venea să sar într-o  roată de bucurie.

Viața începe să prindă condur atunci când nu te mai consideri o victimă. Atunci când realizezi că atitudinea face totul.

2017 a fost un an al încercărilor de a-mi arăta că dacă vreau ceva, acel ceva îl pot face posibil. Probabil că am mai spus în articolele precedente de faptul că ador marea, iar anul trecut aveam slabe speranțe de a merge la mare. Nu m-am împăcat cu ideea, așa că am căutat soluții și le-am găsit. Mi-am oferit șansa de  a pleca într-o minivacanță de 4 zile în stațiunea Mamaia. A fost pentru prima dată  când vizitam această locație și mi-a plăcut foarte mult. Când priveam marea, valurile mă simțeam să zic așa învingătoare și fericită că visul mi l-am împlinit. În plus, acolo m-am întâlnit cu cea mai bună prietenă, cu  doi prieteni virtuali de pe Facebook și  o rudă.

Așadar ceea ce am relatat mai sus, și multe altele care mi s-au întâmplat în anul 2017 mi-au dat încredere. Am descoperit că sunt multe lucruri pe care le pot face singură, fără a aștepta ca cineva să-și rupă din timpul lui. M-am simțit mai independentă și asta am reușit mai ales pentru că am avut curaj.

Ce am înțeles în 2017 este că trebuie să îndrăznești pentru visele tale, să găsești modalități de a reușii. Nu este ușor, nimic nu este ușor.  Am mai înțeles că cel mai mare dușman ești tu și de fapt te lupți cu tine ca să reușești ceva.  Așa că împrietenește-te cu tine..

 

S-ar putea să-ți placă și

3 comentarii

  1. Felicitari pentru actiunile tale, numai asa poti sa reusesti in viata daca faci ACTIUNE. Asuma-ti riscul! Viata intreaga este un risc. Cel ce merge cel mai departe este, in general, cel care e dispus sa faca si sa indrazneasca.
    Invingatori sunt doar cei care nu abandoneaza NICIODATA.

    Multa sanatate si succes in viata, realizarea tuturor obiectivelor propuse.

    “Viata nu are limite, cu exceptia celor pe care ti le impui singur.” Les Brown

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!
%d blogeri au apreciat: