Cartile de vizita nu sunt niste simple foii de hartie pe care le oferi unor posibili clienti. Ele sunt mai mult de cat atat, si trebuie tratate ca atare. Tehnologia a evoluat foarte mult, si ne permite sa facem foarte multe lucruri cu design-uri uimitoare. De aceea o carte de vizita trebuie sa aiba o design cat mai diferit fata de cele care sunt pe piata, trebuie sa vii cu ceva original care sa starneasca curiozitatea, si de ce nu chiar comentarii.

Dupa ce ai gasit design-ul pe care ti-l doreai si pe care il consideri cel mai potrivit, pentru carti de vizita, trebuie sa alegi un material de calitate. Astazi nu mai este obligatoriu sa ne limitam la o bucata de carton, putem opta la imprimarea pe plastic alb sau transparent, lemn sau chiar metal. Sunt foarte multe materiale interesante pe care poti printa si care pot atrage imediat privirile tuturor.

Cum sa transformi cartea de vizita intr-un instrument de marketing eficient

Informatiile de pe carti de vizita pot fi cele clasice: numele, functie, companie cu logo, slogan, numarul de telefon, e-maiulul si adresa web, dar in mod clar mai e loc si pentru alte informatii, precum ID-ul de Skype sau cateva cuvinte despre cel ce o ofera. Dar sa nu exagerati cu informatiile, ce e prea mult strica.

Daca ai nevoie de niste carti de vizita cu o personalitate puternica, care sa poata transmite cat mai multe informatii despre tine si care sa iti aduca din ce in ce mai multi clienti poti intra pe site-ul celor de la LuxuryCards si sa gasesti cartea ta de vizita perfecta. Poti alege dintr-o gama variata de materiale si destul de multe tehnici de printare. De asemenea grafica cartii de vizita va fi realizata de niste graficieni foarte priceputi, car vor tine cont de preferintele voastre, dar si de experienta pe care au acumulta-o de-a lungul timpului.

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!