Azi am să vă povestesc cum am găsit magazinul virtual Gutuie, bineînțeles că denumirea acestuia m-a dus cu gândul la gutui. Dar am aflat pe parcurs că nu are nicio legătură cu fructele sau altceva de mâncare.

Așadar,  în urmă cu trei zile, am avut nevoie să printez câteva acte. Am deschis unul dintre documente pe care-l aveam în calculator și i-am dat  print. Și ce să vezi ? Prima pagină a ieșit aproape  albă. Scrisul acesteia era foarte șters, semn că biata mea imprimantă nu mai avea tuș. „Minunat moment”, mi-am zis. Bine că actele acelea nu îmi erau necesare, chiar atât de urgent.

În acea clipă primesc un mesaj de la prietena mea în care mă întreba ce fac. Iar eu i-am spus de minunatul moment în care am rămas în pană de tuș la imprimantă, tocmai când aveam nevoie. Aceasta mi-a dat un nou mesaj în care mi-a trimis un link  gutuie.ro și mi-a spus că pe site-ul acela aș putea găsi cartușe pentru imprimante.

Am accesat link-ul și am descoperit că gutuie.ro  e un magazin care oferă produse de papetărie. În timp ce îl vizionam,  am văzut că este secțiunea  consumabile imprimante , așa că am intrat să caut cartuș compatibil cu imprimanta mea.  Spre bucuria mea, printre o grămadă de cartușe pentru toate brand-urile de imprimante, am găsit  și cartuș non-OEM-BROTHER-TN2220-B-3.4k pentru imprimante Brother, exact ce căutam și la un preț foarte avantajos.

consumabile imprimante

După ce l-am adăugat în coș, mi-am amintit că săptămâna viitoare verișoara mea v-a împlinii 25 de ani. În plus, ea urmează să se angajeze la o firmă și va lucra într-un birou, unde ar  avea nevoie de agende, dosare, pixuri, mape, și etc. Gutuie fiind un magazin de papetărie așa cum am  spus mai sus, m-am gândit că sunt în locul perfect de unde să-i cumpăr ceva folositor. Așa că am întrat în categoria cu agende să arunc o privire.

Am văzut că toate erau atractive și într-un final am pus ochii pe această agenda A6 Panel of the Aleppo Room care mi s-a părut că este un accesoriu minunat. Am putut observa că este o agendă confecționată  cu mare atenție la detalii și delicatețe. Ea este protejată de o copertă groasă de carton care este ilustrată cu reproducerea unei opere de artă excepționale. 

Mi-am zis că o asemenea  frumusețe de agendă cu siguranță verișoarei mele îi va plăcea. Desigur, nu a fost singurul cadou pe care i l-am luat de pe gutuie.ro. Din curiozitate am intrat și în categoria cu instrumente de lux, unde am  putut vedea pixuri și stilouri superbe. Prin urmare mi-a venit ideea să îi fac cadou acest stilou DIPLOMAT Excellence A – Guilloche Chrome black. Un astfel de accesoriu îl va folosi mereu și de fiecare data când va scrie ceva cu el, se va gândii la mine.

Mi-a plăcut că arată foarte elegant, iar “Excellence” înseamnă – excelenta, calitate remarcabila.

Diplomat Excellence este un stilou placat, negru, cu un design clasic, finisaj de lac negru lucios cu mai multe straturi.  Acesta are un inel lat, pe corp, cu gravura laser “DIPLOMAT Since 1922”. In capăt este un logo clasic Diplomat sub forma de floare pe un fundal alb. Mi s-a părut  deosebită penița cu vârf de scriere M, din otel inoxidabil și care e placată cu aur de 14 k. Stiloul funcționează pe baza de cartușe standard de cerneală sau cu un convertor.

Presimt că acesta o să fie cel mai special cadou pe care o să-l primească draga mea verișoară de ziua ei.

Dacă sunteți și voi în căutarea unor produse de papetărie, Gutuie e magazinul ideal unde veți găsi orice aveți nevoie. Nu ezitați să contactați gutuie.ro la detaliile de mai jos:

Splaiul Independentei 319, Obiectiv 19B

0731 270 748

office@gutuie.ro

Luni – Vineri in intervalul 09:00 – 17:00

Spor la shopping !

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!