Tehnologie

Magazinul ideal unde am găsit accesorii pentru telefoane și tablete

 Astăzi e din nou o zi din aceea în care soarele se ascunde printre nori și e cât pe ce să plouă. Cu toate că suntem în iunie, vremea de afară ne cam împiedică să ne bucurăm de plimbări prin parc. Probabil că am mai spus-o și în alte articole că o vreme ca asta îmi transmite o stare de tristețe,  pe lângă faptul că mă ține în casă.

Dacă tot e o zi mohorâtă,  iar venirea ploii nu mă lasă să ies la aer, m-am gândit să vă povestesc cum am ajuns să vizitez magazinul Magline. E un magazin în care găsești aproape tot ce vrei, așa cum îmi place mie, pentru că mi-e convenabil să plătesc o singură dată transport pentru produsele achiziționate din diferite categorii.

Prin urmare, în magazinul online Magline am ajuns acum o săptămână, când m-a sunat un unchi care era supărat. În timpul conversației cu el, mi-a mărturisit că a avut parte de un accident, și-a luxat glezna. M-a liniștit spunându-mi că nu era nimic grav, doar că va trebui să stea câteva zile în casă. Nu era asta supărarea lui, ci faptul că încărcătorul de la telefonul lui se defectase și nu mai încărca bine.

Unchiul meu n-având copii, m-a considerat ca pe copilul lui și mereu mi-a făcut toate poftele. Părinții mei de fiecare dată îl certa că mă răsfață prea mult. El acum este în vârstă și când are nevoie de ceva, apelează la mine deoarece știe că-l ajut cu mare drag.  Auzind că încărcătorul de la telefon îi face probleme, i-am spus să nu se îngrijoreze pentru că voi găsi o soluție.

Imediat după ce am încheiat discuția, m-am pus în fața calculatorul  și am dat o căutare pentru încărcătoare de telefoane. Ca rezultat mi-a apărut o știre despre Magline, din care am aflat că oferă reduceri și vouchere pentru multe produse. Acest lucru m-a făcut curioasă și am accesat link-ul către acest  magazin.

Pe când mă uitam pe site-ul acestuia, am putut observa că Magline pune la dispoziție o gamă variată de produse la prețuri de nerefuzat. Am descoperit că e locul ideal de unde aș putea achiziționa  ceasuri pentru toată familia la cele mai bune prețuri. Ba mai mult aș putea să-mi aleg  dintr-o gamă largă de accesorii pentru gaming, PC-ul, tableta, telefon sau chiar produse de îngrijire personală.

Mi-am zis “un magazin mai bun ca ăsta, nu puteam să găsesc”. Așa că am intrat în categoria cu accesorii telefoane și tablete, acolo am pus ochii pe acest adaptor încărcător convertor. Mi s-a părut ideal deoarece e pentru priză universală de călătorie, compact cu 2 x USB All in One pentru EU, USA, UK, negru.

accesorii telefon și tablete

Cu acest adaptor încărcător, unchiul meu ar putea să-și încarce telefonul și tableta în același timp. După ce l-am adăugat în coșul magazinului, m-am gândit să mă mai uit în categoria cu accesorii telefoane și tablete să văd ce huse au. Cea pe care o aveam la telefonul meu se cam deteriorase. Așadar, dacă tot eram în magazinul potrivit, mi-am cumpărat această husă de tip carte flip wallet Dux Ducis pentru Samsung, aceasta e potrivită pentru modelele A30 2019 A305 și are culoarea  auriu.

Apoi am urmat pașii pentru achiziția și livrarea acestor produse. După care l-am sunat pe unchiul meu și l-am anunțat că problema s-a rezolvat, încărcătorul pentru telefonul lui e pe drum. A fost foarte bucuros, mi-a mulțumit și mi-a mărturisit că și de data asta l-am salvat. Am primit produsele mai repede decât mă așteptam.

Sunt  bucuroasă pentru faptul că încă odată am putut ajuta o persoană foarte dragă. De asemenea că am descoperit magazinul Magline cu aproape de toate.

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!