A trecut câteva zile de când s-a sărbătorit 1 Iunie, ziua copilului. O zi în care aș vrea să cred că absolut toți copiii de pe planetă au avut parte de bucurii. Aceștia sunt cele mai inocente, gingașe și pure ființe. Ar trebui să fie adus pe  lume ca să li se ofere tot ce e mai bun și învățați să fie niște adulți echilibrați, cu principii sănătoase.

Eu n-am copii,  însă mă bucur de fiecare copil care e în jurul meu atunci când am ocazia. Dulceața fețișoarei lui inocentă, privirea lui pură și năzbâtiile pe care le face cu naivitate, mă amuză foarte mult. Iar privindu-l cât e de mic și fragil, mi se pare cel mai frumos lucru. Copiii ne reamintesc să fim mai buni,  mai detașați și mai prezenți.

De 1 Iunie ar fi tare frumos ca și noi adulții să lăsăm acel copil din interiorul nostru, să iasă la suprafață și să ne bucurăm  Să uităm pur si simplu pentru o zi de stresul pe care-l simțim și să ieșim într-un parc, unde să ne răsfățăm

Prietena mea cea mai bună are o fetiță  pe care o iubesc ca și cum ar fi a mea.  Încă de când s-a născut, m-am îndrăgostit de ea și mi-a făcut viața mai frumoasă. Ea acum are 6 ani și se numește Sarah. E blonduță și are ochii  verzi, o splendoare de copilă. Ori de câte ori am puțin timp liber, mă duc în vizită la ea sau o scot în parc.

Înainte de 1 iunie, prietena mea mi-a  spus că vrea să-i cumpere niște dresuri  pentru micuța ei.  Am început să-i povestesc cum  de curând m-am trezit că toate perechile de șosete pe care le aveam sunt rupte. Așa  că am intrat pe internet și mi-am achiziționat setul acesta de #sosete1/2 de pe shop.ciserom.ro care erau la promoție.

șosete

Setul conține 5 perechi de șosete viu colorate și au ca model, note muzicale.  Acestea sunt confecționate dintr-un amestec de bumbac cu poliamidă și elastan pentru a avea elasticitate. Un material care îmi permite să le port în orice anotimp. M-am gândit că mi-ar sta bine cu astfel de șosete vesele în picioare. Și recunosc că mi s-a părut tentat să iau 5 perechi de șosete la un preț promoțional atât de avantajos.

 Atât de mult mi-a plăcut acel set, încât n-am rezistat să nu mai cumpăr încă un set de 5 perechi la un preț la fel de ieftin, am  zis să profit de o asemenea promoție. De data asta am ales  niște șosete mai închise la culoare și având ca model romburi. Din același material și de asemenea la fel de frumoase.

Unul dintre motivele pentru care port șosete e că  am probleme cu circulația sangvină și mai tot timpul picioarele mele sunt reci.   Prin urmare i-am recomandat prietenei mele să acceseze shop.ciserom.ro care e un magazin  online cu șosete pentru bărbați, femei și copii. Cu  alte cuvinte pentru întreaga  familie.

Ele sunt create într-o fabrică cu peste 90 de ani experiență și dotată cu tehnologie și utilaje performante. Dorind să pună la dispoziție în magazinul lor, produse de o calitate bună, la un preț rezonabil.

Aș putea spune că atunci când port acele șosete viu colorate, îmi dă o stare de bine. Mă simt mai energică și mai pozitivă când le am în picioare.  Prietena mea m-a sunat după câteva zile și mi-a spus că a intrat pe site-ul shop.ciserom.ro și că nu numai că a găsit un dres foarte frumos cu steluțe și dintr-un material bun, așa cum își dorea pentru Sarah, ci a comandat și câteva perechi de ciorapi de damă pentru ea cât și șosete pentru soțul ei.

Mi-a mai zis că am avut dreptate, e un magazin foarte bun și cu produse din material  calitativ. De asemenea toate au modele foarte frumoase și  i-a fost greu să aleagă. Îi părea rău că nu a dispus de buget mai mare că altfel ar fi luat și mai multe.

Prietena mea mi-a mulțumit și mi-a mărturisit că a devenit clientă fidelă acestui magazin

Dacă doriți și voi șosete superbe și de cea mai bună calitate, accesați shop.ciresom.ro sau îi puteți contacta la  detaliile de mai jos:

CISEROM S.A.

515800 Sebes, jud. Alba, Str. Dorin Pavel nr. 78

TELEFON

+40 258 732 116

+40 258 733 287

+40 258 732 785

FAX

+40 258 731146

EMAIL

ciserom@ciserom.ro

Spor la cumpărături !

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!