Uncategorized

Include 4 Casti Oculus Quest 1/2, 4 Casti Vive Pro/Valve Index, 2 Simulatoare auto Fanatek

Echipamentele potrivite pentru jocuri si experiente virtuale originale nu se gasesc in magazinele din oras. Adolescentii afla despre existenta lor de pe internet, isi doresc sa le probeze, dar nu stiu unde ar putea avea o asemenea experienta.

Camera Alpha include 4 Casti Oculus Quest 1/2, 4 Casti Vive Pro/Valve Index, 2 Simulatoare auto Fanatek si poate fi inchiriata pentru o ora la pretul de 550 de lei.

Aceste echipamente scumpe, de negasit in oras pot fi utilizate cu prietenii timp de o ora in studioul Frenzyvr.com, univers de poveste si al tehnologiei de ultima generatie, in acelasi timp.

Multi tineri si parinti nu stiu de existenta acestui loc, iar pierderea este imensa.

Jocurile virtuale sunt educative. Ele au in centrul atentiei salvarea omenirii prin cooperarea jucatorilor si ce poate fi mai frumos decat atat?

Copiii doresc sa conduca, dar nu au implinit inca varsta de 18 ani, sa dea examen pentru obtinerea permisului auto? Ei pot exersa cu ajutorul unui simulator auto care imita miscari si zgomote din trafic.

Realitatea virtuala imita pana la un punct lumea in care traim. In jocurile deprinse parca din poveste sau din filmele sf. jucatorii sunt protagonisti, iar postura de erou civilizator este benefica oricui.

In studioul Frenzyvr exista experimente pentru toata lumea: pentru copii, pentru adolescenti si pentru adulti. Jocurile sunt de nivel mediu, captivante, iar vizitatorii acestui loc sunt pe deplin multumiti.

Aici pot fi adusi copii de la 7 ani in plus, dar si adulti pasionati de tehnologia de ultima generatie.

Pentru multi, denumirile echipamentelor sunt asemenea cuvintelor din limbi straine, dar omul modern dialogheaza cu dispozitivele, citeste informatii si ajunge sa utilizeze echipamente noi de parca le-ar fi tinut in mana de la nastere.

Copiii din zilele noastre au o capacitatea uimitoare de a utiliza echipamente performante si de a juca jocuri: ei se adapteaza din mers si respecta regulile cu promptitudine, desi multe dintre ele apar in timpul jocului.

O multime de senzatii tari, zgomote care imita manifestarile monstrilor, ale animalelor feroce, ale masinariilor sofisticate de razboi sunt atat de aproape. Se simte caldura emanata de foc, puterea viforului, energia negativa generata de vrajile cele rele.

In acest studio, vizitatorii pot evalua cat de mult s-a dezvoltat tehnologia si cat de bine amesteca profesionistii elemente din lumea reala cu cele din spatiul virtual.

Capacitatea maxima este de 20 de persoane, prin urmare aici se pot organiza aniversari ca protagonistii sa se mandreasca de faptul ca si-au adus amicii si colegii de clasa intr-un loc cu totul si cu totul special.

Familia intreaga gaseste un loc in care distractia este la ea acasa aici.

Sunt jocuri in care pot fi implicati patru jucatori care actioneaza ca o echipa.

Pe site sunt oferte speciale, de neratat. La o programare pentru trei ore, una este gratis ca distractia sa dureze mai mult.

Oferta este de neratat si cine doreste sa afle mai mult despre experimente si jocuri poate citi cu atentie informatiile de pe site sau poate viziona filmuletele de prezentare.

Aici omul ajunge sa stapaneasca timpul si sa il gestioneze in favoarea semenilor sai. Daca in alta parte acesta nu poate fi incetinit, intors inapoi pentru corectarea unor erori, aici aceste minuni sunt posibile ca toata lumea sa fie multumita pe deplin.

Potiuni magice asigura transformari uluitoare. Locuri pline de capcane mortale asteapta sa fie explorate si sa solicite gandirea si gasirea unei solutii de moment de iesire din pestera capcana sau din labirintul ucigas.

Egoismul/individualismul este inlocuit de sacra cooperare care ofera omului puterea de invingator.

Adaptarea omului la realitatea virtuala este de fapt un exercitiu menit sa simuleze adaptarea sa la civilizatia viitorului in care masinile vor lua amploare, iar oamenii se vor folosi de ele sa execute munci grele sau delicate.

Prin intermediul jocurilor, omul calatoreste in timp, la capatul pamantului, dar si in alte galaxii, participa la razboaie mai mult sau mai putin sangeroase si trebuie sa ia masuri, sa nu fie contaminat cu virusi sau substantele nocive sa nu aiba efecte negative asupra sa.

Preventia atat de necesara in viata pentru securizarea vietii si a sanatatii personale si a celor dragi este experimentata in timpul jocurilor, iar la momentul potrivit, ea va fi exercitata fara probleme.

Aparent, cele doua lumi sunt atat de diferite, dar multe dintre elementele din lumea reala sunt transferate in cea virtuala si lumile se intersecteaza.

Mediul virtual este o sursa de informare, un canal de comunicare si o sursa de divertisment.

Mai nou, s-a demonstrat ca in acest mediu generos si inepuizabil prin ceea ce ofera se pot desfasura si activitati didactice.

Omul real exista in lumea reala, iar in mediul virtual el poate fi eroul, Ben Ten, Spider Man, acel salvator al lumii asteptat sa actioneze si sa inlature raul.

O programare in acest studio la o experienta adecvata varstei si la un joc potrivit reprezinta un excelent cadou de Craciun de care copilul va fi superincantat.

La Frenzyvr viata imbraca straie de basm si de sarbatoare. Aici raul poate fi indepartat atat de usor, incat merita ca experienta sa fie facuta cat mai repede cu putinta.

Aceste experiente sunt mult mai interesante decat un film, fiindca persoana care vizualizeaza totul este si protagonist in acelasi timp. Implicarea in actiune este de senzatie si incompatibila cu plictiseala.

Ca sa fie surpriza colosala, copiii pot fi adusi aici fara sa fie pregatiti in prealabil. Este ca si cum dupa ce s-au suit in masina pregatiti sufleteste pentru o excursie obisnuita sa se trezeasca intr-o nava speciala parcurgand cu viteza fulgerului drumul catre alte planete.

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!
%d blogeri au apreciat: