personalizate

E începutul lunii Decembrie, cu toate că e destul de frig,  încă nu a nins prin București. Această lună îmi place datorită peisajului de afară pe care îl împodobește zăpada cu al ei alb  imaculat  și a sărbătorilor de iarnă.  Acum ne facem puțin timp să petrecem alături de cei dragi pe care în cursul anului parcă uităm de ei, din cauza diverselor probleme.

Însă Decembrie îmi și displace pentru că din cauza frigului și zăpezii, nu mai pot să ies la plimbare atât de des ca în celelalte anotimpuri. Iarna e  un anotimp care mă face să-mi doresc să treacă zilele cât mai repede. Îmi doresc să vină acele zile însorite și calde,

Se apropie Crăciunul și eu deja știu ce cadouri trebuie să scoată Moșu’ din sac pentru cei dragi. Moșulică e în fiecare an  pregătit, nu e așa ?

De curând sora mea s-a angajat pe un post la care a visat. Ea pentru mine a fost un exemplu de ambiție și perseverență.  A învățat singură să citească de la vârsta de 3 ani. La grădiniță le citea copiilor povești, toate educatoarele rămâneau uimite de cât de cursiv citea. La scoală și liceu a avut numai note bune. A intrat la cea mai bună facultate și învăța cărți groase ca să ia examenele cu brio.  Și-a dorit să lucreze undeva la birou și a reușit.

Prin urmare i-am scris Moșului că  pentru sora mea cadoul potrivit îl  găsește la Agrafa Print magazinul virtual cu materiale promotionale personalizate. Și că o va bucura niște accesorii de birou, cum ar fi acest suport pixuri cu calendar:

materiale promotionale personalizate

Mi s-a părut foarte drăguț și folositor. În afară că e suport pentru pixuri este  ceas cu alarmă, calendar și termometru ceea ce e foarte tare. Sunt sigură că surorii mele îi va plăcea la nebunie acest suport super șmecher.

Agrafa Print  e un magazin care mereu mă salvează din încurcătură în privința cadourilor pentru cei la care țin foarte mult. Au materiale promotionale personalizate la un preț avantajos, iar calitatea e prioritate pentru ei.

Magazinul dispune de o gamă variată de obiecte promoționale, ce pot fi personalizate în funcție de nevoile și dorințele clienților lor.  Obiectele promoționale pot valorifica imaginea brandului sau organizației tale, pot fi folosite pentru promovarea unor evenimente sau realizarea unor campanii. Pot fi imprimate cu imagini și texte la rezoluții înalte, cu detalii ce pot fi redate cu precizie, iar datorită tehnologiei digitale folosite – Inkjet LED UV, produsele sunt livrate într-un timp foarte scurt.

Eu sunt o fie foarte pretențioasă când  e vorba de calitatea produselor, mai ales când e vorba de cumpărat cadouri.  De aceea puține magazine mă mulțumesc. Dacă ajung să devin  clientă fidelă a unui magazin, înseamnă că m-a cucerit cu  produsele lui de  foarte bună  calitate și care  merită achiziționate.

Aștept cu nerăbdare  să vină Crăciunul, să văd bucuria celor cărora le dăruiesc cadouri. Dar până atunci moșulică cu sacul lui, mai are de hoinărit prin magazine după cadouri și să aibă grijă  să nu uite pe nimeni.

 

 

 

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!
%d