Aseară m-am întors acasă după minivacanța petrecută la Constanța, unde locuiește mătușa mea. Cu toate că ador marea, mi-ar fi plăcut să fim în anotimpul vara, ca să dau o fugă într-o stațiune, să simt nisipul fierbinte sub tălpile picioarelor și să mă bălăcesc în apa mării.

Însă pentru că am revăzut o persoană dragă, asta a recompensat. Am avut parte de o săptămână de vis. Nici nu știu când a trecut timpul la mătușa mea. Aceasta dintotdeauna m-a iubit foarte mult. Când eram mică,  avea plăcerea să mă plimbe în parc aproape zi de zi. Știam că ei îi puteam cere orice, pentru că niciodată nu mă refuza. Din cauza asta părinții mei o mai certau, se temeau că de la atâta răsfăț din partea sa, voi devenii un copil răsfățat.

Pe atunci era singură, ulterior s-a căsătorit și a făcut la rândul ei doi băieți. Așa că, am rămas prințesa ei. După ce i s-a mărit băieții, într-atât încât să se descurce singuri, aceasta s-a hotărât să plece în străinătate, ca să muncească. Printr-o prietenă de a ei, a găsit un loc de muncă de care a fost  mulțumită.

A lucrat acolo vreme de doisprezece ani, în care a dus dorul de familie. În fiecare zi își suna copiii pentru a le auzi vocea și  ca să vadă dacă sunt bine. Cât a muncit în acea țară, ea a strâns bani. Dorința ei era să-i ajute pe băieți, să le ofere tot ce e mai bun.

Mătușa a împlinit vârsta de pensionare și luna trecută a trebuit să se reîntoarcă în România. Acest lucru s-a întâmplat în cel mai potrivit moment. Unul  dintre băieții ei urmează să se însoare, iar nunta va avea loc foarte curând și dorea ca mama lui să-i fie alături.

De aceea a fost o mare bucurie să o revăd și s-o îmbrățișez după atâția ani, în care nu ne-am întâlnit. Această minivacanță mi-a dat ocazia s-o ajut și  cu pregătirile pentru nunta fiului ei. Am umblat din magazin în magazin, ca să-și cumpere accesorii, o rochie și pantofi pentru  eveniment. Ca să se mândrească băiatul și viitoarea noră cu ce mama elegantă au.

Prin urmare, am ajuns și la capitolul de aranjarea părului și machiaj. Aceasta se simțea nedumerită, pentru că fiind plecată de atâția ani, nu știa ce saloane de înfrumusețare mai există în oraș. Am liniștit-o spunându-i că se rezolvă imediat.

Mi-am deschis laptop-ul și am dat o căutare pe Google pentru coafor Constanța. Am accesat primul rezultat și mi-a apărut un site cu listă de opt saloane din acea localitate. Navigând  mai atent pe pagină, am descoperit că e o platformă în care se regăsesc saloane de înfrumusețare din toate orașele ale țării.

Mi-a plăcut foarte tare faptul că se puteau vedea detaliile fiecăruia în parte. De la servicii, costuri  și recenzii ale clienților Astfel având posibilitatea de a face  cea mai bună alegere. De asemenea te poți programa direct de pe platformă la salonul care îți dorești să beneficiezi de serviciile acestuia.

Mătușii mele i s-a părut ușor totul și extrem de utilă platforma. M-a îmbrățișat și mi-a mărturisit că nu știe ce s-ar fi făcut fără mine fiindcă o scot din toate încurcăturile.

Așadar, intrați pe site-ul Stailer și veți afla ce saloane de înfrumusețare există în orașul în care locuiți.

Aveți grijă de voi!

Andreea
Urmărește-mă

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!
%d blogeri au apreciat: