Total Pool are o experienta acumulata de peste 10 ani in executia, montajul si intretinerea piscinelor,  oferind, totodata, o varietate de accesorii si echipamente pentru piscine. Acordam o atentie deosebita tehnologiei si inovatiei, punand la dispozitia clientilor nostri game variate de accesorii si echipamente pentru piscina, saune si spa, fabricate de producatori renumiti din intreaga lume. Functionam pe principiul fiabilitatii si eficientei, prezentandu-ne cu o abordare concentrata in ceea ce priveste satisfacerea pe deplin a cerintelor clientilor, adaptandu-ne cu usurinta la conditiile de pe piata.

Fie ca aveti deja propria piscina sau va doriti sa va bucurati de una cat mai curand, Total Pool este locul potrivit pentru tot ceea ce tine de construirea si intretinerea unei piscine! Am luat nastere din dorinta de a ne oferi cunostintele si suportul celor care doresc si au nevoie de ajutor si asistenta in domeniul mentenantei si intretinerii sigure si corecte atat a apei din piscina, cat si a bazinului propriu-zis, oferind intotdeauna servicii si consultanta de calitate.

Fie ca este vorba de piscine din fibra de sticla sau piscine Isoblock, specialistii Total Pool va stau la dispozitie cu:

  • servicii complete de proiectare piscine;
  • servicii de executare si reconditionare piscine din beton;
  • servicii de intretinere si mentenanta piscina;
  • servicii de placare pentru piscine private, publice, aqua park-uri, centre SPA.

Inca de la inceputul colaborarii, echipa noastra de specialisti se prezinta cu servicii complete de consultanta, proiectare si executie pentru piscine rezidentiale sau publice, centre SPA si aqua-park-uri, asigurandu-va cele mai bune variante in vederea alegerii tipului de piscina, a sistemului de filtrare, a design-ului si a finisajelor. Asiguram o buna executie a obiectivului privat sau public, cat si un rezultat final optim, gratie atentiei acordate conceperii planului general si proiectarii detaliilor tehnologice ale echipamentelor care alcatuiesc o piscina sau un centru SPA – sisteme de filtrare, sisteme de hidromasaj, echipamente performante pentru bai de aburi si saune.

Echipa Total Pool va asteapta cu un portofoliu extins de accesorii pentru piscine, care include:

● echipamente si componente de baza – pompe si compresoare (de circulatie, hidromasaj), filtre piscina (filtre nisip, sisteme monoblock),  sisteme de incalzire (pompe de caldura) si dezinfectare (sisteme de dozare), piese pentru incastrare (skimmere, duze, sifoane, etc.), scari si balustrade;

● echipamente suplimentare – prelate (cu bule, de iarna), mobilier de exterior (dusuri), iluminare piscine (LED, halogen), atractii apa (cascade si tunuri de apa), comanda si control (comanda la distanta);

● chimicale si intretinere – substante piscina (stabilizatoare de clor, dozatoare), echipamente de curatare (roboti, aspiratoare manual), teste (benzi de testare, pastille, reactivi lichizi), corectori pH (-pH, +pH)

● SPA si wellness  – hidroterapie (cazi specializate), aromaterapie, terapie cu sare, bai de aburi (cabine modulare), jacuzzi, saune.

Total Pool executa si reconditioneaza piscine din beton placate cu vitroceramica sau membrana PVC, jacuzzi cu skimmere sau cu deversor, oferind, de asemenea, servicii de instalare saune, jacuzzi, SPA-uri si sisteme de irigatii. Placarea piscinelor este realizata de catre un personal calificat si apt pentru realizarea unor servicii impecabile de manopera pentru finisajul piscinei, cu materiale de cea mai buna calitate (mozaic, gresie, liner si accesorii, vopsea, dale si borduri, hidroizolatii, decoratiuni). Comercializam echipamente si accesorii pentru piscine, centre SPA si aqua park-uri de la lideri mondiali in domeniul wellness–ului, precum Astra Pool, Harvia, RainBird, Calorex, CTX, Helo, Isomax, etc, asigurand, astfel, calitate si competenta.

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!
%d