Munca de birou! Unii nu pot sa o faca pur si simplu, fiindca i-am auzit spunand:

-Asta-i serviciu sa stai 8 ore pe un scaun, cu capul in hartii si sa te usture ochii ingrozitor? Eu simt nevoia sa ma misc, sa cunosc cat mai multi oameni si sa acumulez experienta!

De fapt, in afara faptului ca un om energic este incompatibil cu munca de birou, afirmatia de mai sus contine si greseli. Poti cunoaste oameni multi si la birou si acumulezi experienta de viata si acolo.

Imi amintesc cand am fost cu o colega sa anunte ca si-a pierdut diploma de licenta la reprezentanta unui anumit ziar, sa i se elibereze alta. Ei, bine, a ramas prietena cu doamna de la acel biou si se viziteaza reciproc, desi biroul respectiv se afla in Bucuresti, iar colega mea sta intr-o zona fascinanta din Prahova.

Altii prefera munca de birou, fiindca fac teren de zeci de ani si au inceput sa imbatraneasca si sa oboseasca. Ar da orice sa poata sta pe un scaun, iar cand simt nevoia, sa se ridice si sa bea o cafea sau sa mearga la baie.

Sunt birouri si birouri si de modul in care sunt amenajate depinde calitatea muncii.

Anumiti angajatori au sali de sport si puncte de divertisment pentru salariatii lor si nu ii condamna tot timpul sa stea pe scaune.

De asemenea, le pun la dispozitie si cafeaua, apa plata, sucul sau ceaiul.

Dar cele mai importante lucruri care particularizeaza un birou si sporesc randamentul sunt:

  1. Scaunul. Trebuie sa fie confortabil, sa nu ii intre os prin os celui care sta 5-6 ore pe el, hai sa nu zicem 8!
  2. Masa de lucru trebuie sa fie la inaltimea ideala, raportata la inaltimea celui care lucreaza la ea.
  3. Dispozitivele sa fie de calitate, iar consumabilele in cantitate suficienta.
  4. Spatiul sa fie curat, cu ferestre care pot fi deschise, cu aparat de aer conditionat si mai ales cu lumina. De fapt, cu lumina ar fi trebuit sa incep, fiindca si in Geneza, lumina este primul lucru creat. Ea a despartit ziua de noapte si truda de odihna.

In multe birouri se lucreaza de dimineata pana seara tarziu si oamenii de acolo tot nu fac fata. Cei de la APIA preiau dosarele de la fermieri, le verifica atent si dupa aceea le proceseaza ca acestia sa primeasca subventii.

Si intr-o redactie se lucreaza din zori, pana noaptea tarziu. Redactorii de serviciu urmaresc cu vigilenta ce se intampla pe glob. Cum apare vreun eveniment: razboi, atentat terorist, cutremur, incendiu de vegetatie, prabusirea unui avion, cum trebuie sa proceseze stirea si sa informeze publicul.

Cel mai rau este insa cand omul de la birou are enorm de mult de lucru si este obligat sa faca acest lucru la o lumina chioara.

Nu ati auzit expresia? Este tipul acela de lumina care mai mult te enerveaza decat sa te ajute, fiindca faci un efort mult prea mare sa descifrezi literele, imaginile, cifrele.

Vrei sa le amenajezi birouri corect si elegant luminate salariatilor tai, fiindca stii ca lumina este factorul principal care creste randamentul si creativitatea? Du-te la aceasta adresa https://dinamic-electric.ro/iluminat-pentru-birou-109 si nu vei regreta!

Este o adresa virtuala, dar magazinul poate fi vizitat si fizic, la adresa Bd Basarabia, Nr 250, Sector 3 si online. Sunt multe motive pentru care iti recomand sa preferi insa comertul online in acest moment. Iata care sunt acestea:

  1. Amenintarile pandemiei nu au disparut. Suspiciunile inca planeaza, asa ca mai bine stai acasa.
  2. E canicula si iesirile sunt de evitat. Se admite sa pleci de acasa sau de la birou numai daca ai o urgenta de rezolvat si nu poti sa o rezolvi online.
  3. Nu mai ai grija transportului produselor mari si fragile, fiindca sunt livrate la adresa solicitata, ambalate foarte bine ca sa ajunga in perfecta stare.
  4. Costurile legate de transportul tau la magazin si inapoi dispar.
  5. Pe site poti sta cat doresti, in magazin timpul este limitat, fiindca sunt si alti cumparatori la rand. Si de acasa ti se ofera consultanta tehnica gratuita la telefon.

Ce poti cumpara din magazin?

-JONCTIUNE 12 CAI PENTRU LAMPA DE MOBILIER CU LED CU FIR DE 10cm. Mi se pare de un rafinament inegalabil acest tip de iluminat, fiindca este orientat catre masa de lucru si nu interactioneaza direct cu ochii.

-Lampi de mobilier cu led care costa pana in 15 lei.

De ce lampi de mobilier?

Au multe avantaje.

In primul rand ii permite fiecarui angajat sa gestioneze lumina cum doreste, fara sa ii afecteze pe colegii de birou. Sa zicem ca lucrez la un material care are literele foarte mici si am nevoie de lumina, sa pot descifra textul. Nu ar fi deloc elegant din partea mea sa ma duc si sa aprind becul, deranjand in acest mod toata lumea din incapere. Aceste lampi imi permit sa orientez lumina unde am nevoie, fara sa cer permisiunea colectivului din care fac parte.

Unii au vederea mai buna, in timp ce altii poata ochelari si simt nevoia sa apinda lumina la lasarea primelor umbre ale intunericului.

Lampile de mobilier sunt potrivite pentru asigurarea confortului la birou, fiindca de confortul vizual al celor care lucreaza in acest loc depind calitatea si acuratetea documentelor.

Eu iubesc munca de birou, fiindca stiu sa imi dozez atentia si rabdarea, sa termin lucrarile la timp si sa ma pot ridica de pe scaun din cand in cand.

Luminatul din mobilier ma satisface pe deplin si ma stimuleaza.

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!