cedo

Oamenii simpli, care locuiesc in lumea satelor, desi au sufletele la fel de pure ca diamantele, aproape ca nu indraznesc sa isi caute drepturile, de teama sa nu fie discriminati si respinsi.
Privind in jurul lor si analizand scena social-politica, ei se tem sa nu fie respinsi si sa simta rana pana in adancul sufletelor lor pure.
Din punctul lor de vedere, lumea ar trai in deplina armonie, daca fiecare ar respecta legile morale data din generatie in generatie de strabuni. Dar se gasesc unii care isi insusesc abuziv bunurile altuia si atunci, in memoria celui care ti-a lasat mostenirea, trebuie sa lupti pana in panzele albe.

Domna X era in varsta cand a pierdut definitiv procesul in Romania. Plangea, fiindca desi invatase sa suporte pierderile in mod demn, nedreptatea era strigatoare la cer.
Vanzand-o atat de deprimata, i-am vorbit ore intregi despre posibilitatea de a se adresa la Cedo.

-Cum sa se descurce o persoana atat de simpla ca mine acolo, mama? Vezi tu, pe mine nu m-au dat parintii la scoala si nici nu scriu si nici nu vorbesc corect. Aici, in tara vorbea avocatul in locul meu si intelegeam si eu jumatate din ceea ce se vorbea in sala, acolo, cum ma voi descurca?
Pentru prima data era coplesita de statutul sau, ea, care altadata era mandra ca pastreaza valorile care definesc romanismul.
Se temea sa solicite consultanta-cedo.ro cu toate ca era dreptul ei sa isi caute dreptatea si sa lupte pentru ea. Dreptatea este simpla in esenta, numai oamenii o complica prin articole de legi si prin limbaj, o complica atat de mult, incat anumiti oameni se sperie si renunta la ea.
Imi era mila de vecina mea care ezita sa apeleze la cineva de teama sa nu fie refuzata si sa nu deranjeze. Asa m-am trezit cautand pentru ea o echipa de avocati empatici, care sa ii inteleaga timiditatea si sa se implice alaturi de ea ca drepturile sa nu ii fie incalcate.

Am gasit repede firma sotilor Grigoriu Consultanta-Cedo.ro, am laut datele de contact si am incurajat-o pe batrana sa discute cu ei. Eram pregatita sa mediez discutiile, in cazul in care in comunicarea lor ar fi aparut difunctii, dar nu a fost cazul. Avocati profesionisti de peste 20 de ani, au stiut perfect cum sa discute cu Domana X sa o faca sa inteleaga perfect situatia si sa se pozitioneze alaturi de ea pentru a trimite cerere de rejudecare la Cedo.

Mi-a placut ca nu au intimidat-o prin cultura lor si nici nu au discriminat-o, iar eu am fost foarte bucuroasa, cand mi s-a comunicat ca dosarul a fost admis pentru rejudecare.
Vecina mea mi-a marturisit cu lacrimi de fericire in ochi ca daca ar fi stiut sa angajeze aceasta echipa si in tara, alta ar fi fost situatia, dar nimic nu este pierdut, din moment ce are alaturi o familie care lupta fara discriminare pentru apararea drepturilor tuturor oamenilor.
Oamenii simpli se tem sa mearga la Cedo, fiindca se simt coplesiti si considera ca nu fac fata. Cum sa nu se descurce, insa, din moment ce avocatii cu experienta sunt cei care completeaza formularul, ei pregatesc dosarul si isi asuma intreaga responsabilitate in fata instantei?

Nu te speria, omule, daca esti simplu, daca nu vorbesti corect, fiindca nu ai fost dat la scoli, dar ai nevoie sa ti se faca dreptate, cum ai nevoie de paharul cu apa in zilele toride ale verii!

Sotii Grigoriu au castigat procese grele la Cedo, dar au ramas aceeasi avocati modesti si omenosi cu care se poate discuta si a caror putere de intelegere este dincolo de limitele omenesti.
Sunt doi ani de cand mi-am incurajat vecina sa ii sune, sa le solicite consultanta si sa fie hotarata sa mearga mai departe, daca ei accepta sa o sustina. Impreuna au facut o echipa excelenta, iar vecina mea a primit prin intelegere amiabila o despagubire consistenta din partea statului roman. Sotii Grigoriu s-au purtat admirabil cu ea, astfel incat i-au redat increderea in ea insasi, incredere pe care o pierduse atunci cand dreptatea ei fusese mutilata. Consider ca nimeni din lumea aceasta nu trebuie sa stea cu mainile in san, cand a fost nedreptatit, atunci cand mai exista o solutie.
Cazul vecinei mele se afla in acest moment in portofoliul dosarelor castigate la Cedo, desi parea atat de incalcit.

Sotii Grigoriu reusesc sa castige peste 97% dintre procesele lor, fiindca:

-pregatesc fiecare pledoarie cu maxima seriozitate. Niciodata nu apar nepregatiti in fata instantelor de orice fel si nu apeleaza la improvizatii.
-sunt excelenti cunoscatori ai legislatiei din tara si din Europa si studiaza permanent, sa fie in pas cu schimbarile.
-sunt empatici si au rabdare sa asculte oamenii cu atentie. Fini psihologi, eu reusesc sa linisteasca persoanele ingrozite la gandul ca vor pierde procesul. Este mare lucru sa ai alaturi un aparator optimist, care sa te scoata din starea de neliniste.

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!
%d blogeri au apreciat: