Tehnologie

Echipeaza-te asa cum trebuie cu cartuse originale de cerneala de pe CartuShop

cartuse originale

Imprimantele si xerox-urile, intr-un cuvand dispozitivele de printare, reprezinta un element important care un trebuie sa lipseasca din nicio firma sau institutie, publica sau privata. Zi de zi, documente importante trebuie imprimate pentru a fi semnate si stampilate si mai apoi trimite catre alte entitati.

Pentru ca procesele sa nu sufere nicio intarziere este bine ca dispozitivele de printare sa fie mereu in cea mai buna stare de functionare. De accea, sunt recomandate lucrari de mentenanta regulate si schimbarea lor dupa o anumita perioada de functionare. De asemenea, si alegerea castuselor de cerneala si schimbarea corecta a acestora este la fel de importanta.

In Bucuresti ii gasim pe cei de la CartuShop, un magazin specializat in sisteme de printare si consumabile pentru acestea. Oferta lor este foarte variata, avand de ales aici dintre sute de modele de cartuse de cerneala si toner pentru orice tip de imprimanta, de la cele laser pana la matriceale sau plottere. Solutiile oferite de acestia sunt de cea mai buna calitate si la preturi foarte accesibile, multe produse fiind oferite aproape la pret de producator.

Printre multele tipuri de cerneala si toner din magazinul CartuShop gasim si cerneala solida, despre care cei din magazin ne explica in detaliu ce este si cum functioneaza. Putem astfel sa aflam ca aceasta a fost inventata de catre compania americana Tektronix ca o solutie mai ieftina dar si mai eficienta de printare a documentelor si este utilizata si in ziua de azi la fel de des. Aceasta este practic un tip de ceara care in procesul de printare se topeste iar cerneala este aplicata pe foaia de hartie.

Diferenta intre o cerneala solida si una lichida se vede la prima atingere a unei foi, cea solida ofera senzatia de suprafata lucioasa pe hartie. De altfel, dupa utilizare, in cazul celei solide nu va ramane vreun cartus gol sau alt recipient care sa necesite reumplere sau care sa fie aruncat si reciclat dupa normele in vigoare, fapt care ajuta la economisirea unei sume mai mari de bani.

Ca in cazul oricarei imprimante, de orice tip, este bine sa alegem cartuse originale astfel incat randamentul oferit sa fie cat mai bun. Multe persoane nu aleg aceasta metoda in principal datorita costurilor mai mari ale cartuselor originale, uneori aproape duble fata de cele aftermarket. Insa aceasta este de multe ori o greseasla care in cele din urma poate conduce la defectarea iremediabila a imprimantei. Totodata, calitatea textului imprimat este mai buna daca utilizam cerneala originala, de calitate. Si acest lucru este destul de important in cazul anumitor documente oficiale sau pur si simplu calitatea proasta a unui text poate afecta imaginea unei companii.

Datorita filtrelor de pe site-ul CartuShop  si din sectiunea https://www.cartushop.ro/produse/categorie/cartuse-originale-cerneala putem gasi consumabilele potrivite pentru imprimanta noastra. De la un model la altul si de la un brand la altul, designul si marimea pot sa difere si astfel, cumpararea unui cartus gresit va fi o problema. Insa, pentru a evita asa ceva, putem cere ajutorul celor de la CartuShop astfel incat sa ne livreze exact ceea ce avem nevoie.

De la un caz la altul, o imprimanta este mai des sau mai rar utilizata. In ambele cazuri pot aparea probleme din cauza alegerilor gresite. Astfel, in cazul dispozitivelor care printeaza des, expertii CartuShop ne sfatuiesc sa utilizam cartuse Magenta care dureaza mai mult sau mai bine zis cu care putem printa un numar mai mare de pagini. Pe de alta parte, in cazul dispozitivelor care printeaza mai rar, alegerea unui cartus aftermarket poate duce la uscarea cernelii si blocarea capetelor de printare dar in schimb, cu un cartus original nu se va intampla asta pentru ca acesta contine un compus chimic care ajuta la evitarea acestor blocari.

Revenind la cerneala solida, in magazin putem gasi tipuri de cearneala de la mai multi producatori si in peste 20 de culori diferite de la cele normale pana la combinatii la care eu unul nu m-as fi gandit. Acestea sunt destinate chiar si imprimantelor foto pentru printarea de fotografii. Un alt avantaj notabil al acesteia este ca, spre deosebire de cerneala lichida, nu se va usca, fiind deja solida dar nici nu isi va pierde din proprietati daca imprimanta este utilizata ceva mai rar.

Unul dintre cele mai importante servicii oferite de CartuShop este colectarea si reciclarea cartuselor vechi care un mai pot fi utilizate. Acest lucru ajuta companiile nu numai sa evite diverse blocare birocratice dar si sa economiseasca bani si timp. Iar cei de aici se vor ocupa de reciclarea cartusurilor vechi in cele mai bune conditii.

Pentru cele mai bune rezultate in printare, alegeti si voi serviciile si produsele oferite de magazinul CartuShop si cu siguranta ca nu veti regreta. Indiferent ca sunteti in Bucuresti sau nu, ei va vor aduce in cel mai scurt timp consumabilele de care aveti nevoie.

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!
%d blogeri au apreciat: